Tätä ominaisuutta harva tuntui kaipaavan WhatsAppiin – nyt jo 175 miljoonaa käyttää päivittäin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

WhatsApp Tila.


WhatsApp sai Tila-ominaisuuden vajaat kolme kuukautta sitten. Facebook on nyt tuonut käytännössä toisiaan vastaavan, Snapchatista kopioidun tarinatoiminnon kaikkiin omiin merkittäviin sovelluksiinsa.

Julkaisunsa jälkeen WhatsAppin Tila sai myös moitteita. Harva tuntui kaipaavan 24 tuntia esillä pysyviä kuva- ja videojulkaisuja osaksi keskustelusovellusta.

Facebookin tulosjulkistuksen yhteydessä toimitusjohtaja Mark Zuckerberg kuitenkin paljasti WhatsApp Status -nimellä englanniksi tunnettavalla toiminnolla olevan jo 175 miljoonaa käyttäjää päivittäin. WhatsApp-sovellusta käyttää jo 1,2 miljardia ihmistä.

WhatsApp Status lienee noussut suosituksi ennen kaikkea kehittyvissä maissa, joissa myös WhatsAppin asema on vahvempi eikä Snapchat ole ehtinyt keräämään vielä suurta suosiota.

WhatsAppin lisäksi hyvin on menestynyt myös vastaava Instagram Stories, jolla on jo 200 miljoonaa päivittäistä käyttäjää. Sekä Instagramin että WhatsAppin tarinoilla on jo tuoreimpien lukujen perusteella enemmän käyttäjiä kuin koko Snapchat-sovelluksella. Facebook näyttää näin onnistuneen erinomaisesti.

Instagramin ja WhatsAppin lisäksi Facebook on tuonut tarinajulkaisut myös osaksi Facebookia ja Facebook Messengeriä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom