Tästä ei Apple tykännyt: poisti kaupastaan AirPods-kuulokkeiden etsintäsovelluksen

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Finder for AirPods mahdollisti kuulokkeiden paikantamisen.


Apple on poistanut App Store -sovelluskaupastaan Finder for AirPods -sovelluksen, joka oli tarkoitettu kadonneiden Applen täysin langattomien AirPods-kuulokkeiden etsimiseen.

Sovelluksessa oli mahdollista etsiä kadonnutta AirPod-kuuloketta Bluetoothin kantomatkan säteellä. Koska kuulokkeet ovat täysin langattomat ja pienikokoiset, voivat ne mennä hukkaan helposti.

Maksullinen, 3,99 euron sovellus keräsi App Storessa ennen poistamistaan sekä positiivisia että negatiivisia arvioita tarkkuudestaan.

Finder for AirPodsin kehittäjä kertoo yhteisöpalvelu Redditissä Applen ottaneen häneen yhteyttä puhelimitse ja kertoneen, ettei sovelluksessa ole mitään vikaa mutta Apple ei pidä sovelluksen ”konseptista”, ja näin ihmisiä kadonneen AirPodin löytämisessä auttava sovellus ”ei ole sopiva App Storeen”. Kehittäjän mukaan Apple kertoi lisäksi, ettei ongelma ollut vain sovelluksen Applen AirPods-tavaramerkin sisältävässä nimessä.

Apple itse on kertonut myyvänsä Yhdysvalloissa 69 dollarilla yhden kappaleen AirPodeja kadonneen tilalle. Yhdessä latauskotelon kanssa AirPods-kuulokkeet maksavat 159 dollaria, Euroopassa 179 euroa.

AirPods-kuulokkeiden on todettu pysyvän korvissa esimerkiksi Applen omia langallisia EarPods-kuulokkeita paremmin. Kaikkien korviin vain yhdessä koossa saatavilla olevat AirPoditkaan eivät kuitenkaan sovi.

AirPodit ovat saaneet pääasiassa hyviä arvioita ja kaksi kuukautta alkuperäisestä aikataulustaan myöhästyneiden kuulokkeiden menekki ylittää nyt reilusti tarjonnan. Toimitusajat nyt tehtäville tilauksille ovat 6 viikkoa Applen omassa verkkokaupassa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom