Tästä älypuhelinmerkistä et varmasti ole vielä kuullut – hinnat ovat halvat

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Eri älypuhelinmerkkejä on maailmassa kymmeniä tai jopa jo satoja. Pian jälleen yksi uusi lisää, sillä Kiinasta ponnistaa nyt muun muassa uusi Cagabi-merkki.

Cagabi on valinnut aseekseen halvan hinnan: se lupaa sen ensimmäisistä älypuhelimista toisen, Cagabi Twon, olevan maailman edullisin sivuille kaartuvalla näytöllä varustettu älypuhelin. Tosin tässä tapauksessa näyttö näyttäisi kaartuvan sivuille varsin nimellisesti.


Cagabi Two.


Cagabi Twon hinta tulee olemaan noin 75 euron luokkaa Kiinassa, jossa puhelinta odotetaan myyntiin huhtikuussa. Sivuille hitusen verran kaartuvan näytön koko on 5,5 tuumaa ja pinta Gorilla Glass 4 -lasia. Lisäksi puhelimessa on lasia myös takana, alumiinirunko, 13 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera, kuvausvalo myös edessä, 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, joka on laajennettavissa microSD-muistikortilla. Pikalatausta tukevan akun kapasiteetti on 3 000 milliampeerituntia.

Cagabi Two on oiva esimerkki, kuinka paljon kiinalaispuhelimessa nykypäivänä voi olla vastetta rahalle ainakin ominaisuuslistassa. Laatu sitten on toki toinen, aivan oma kysymyksensä.

Cagabin toinen uutuus on vaatimattomampi, jo maaliskuussa myyntiin tuleva Cagabi One, alle 60 euron älypuhelin. Myös siinä on metallirunko ja Gorilla Glass 4 -lasi. Näytön koko on 5 tuumaa 1280×720 pikselillä, takakameran tarkkuus 8 megapikseliä ja myös kuvausvalolla varustetun etukameran 5 megapikseliä.

RAM-muistia Cagabi Onessa on 1 tai 2 gigatavua ja tallennusmuistia 8 tai 16 gigatavua sekä microSD-muistikorttipaikka. Virtaa tarjoaa 2 5000 milliampeeritunnin akku.

Puhelimista löytyy tietenkin Android-käyttöjärjestelmä.


Cagabi One.


Cagabin uutuuksista kertoi nyt GizmoChina.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom