Mobiili.fi Tästä älypuhelimesta ei näyttö mene rikki – Moto X Force myyntiin Suomessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Moto X Force takaa


  Uusi Moto X Force on nyt rantautunut Suomenkin markkinoille, kertoo Motorola. Viime vuoden loppupuolella julkistetun puhelimen erikoisuus on sen särkymättömäksi kehuttu näyttö.

  Motorolan mukaan maailmassa joka kahden sekunnin välein hajoaa älypuhelimesta näyttö, ja ainakin Motorolan tutkimuksen mukaan jopa yli neljännes älypuhelinkäyttäjistä käyttää puhelinta, jonka näyttö on rikki enemmän tai vähemmän.

  [​IMG]
  Motorolan Moto X Forcen ShatterShield-näytön rakenne


  Moto X Forcessa näyttö on toteutettu uudella tavalla, jota Motorola nimittää ShatterShieldiksi – ja vannoo sen rikkoutumattomaksi. Näyttökokonaisuus sisältää viisi kerrosta, jotka ottavat vastaan iskun aiempaa joustavammin. Pohjana on alumiinirakenne, johon on liitetty taipuva AMOLED-näyttö. Taipuva näyttö kestää luonnollisesti paremmin, koska se voi taipua rikkoutumisen sijasta. Kolmantena kerroksena näytössä on kaksoiskosketuspinta. Näiden päälle tulevat vielä sisälasipinta ja ulkolasipinta. Ulkopinnassa on myös Motorolan mukaan erityinen kulumista suojaava pinnoite.

  Motorola antaa näytölle poikkeuksellisen neljän vuoden takuun.

  [​IMG]
  Moto X Force


  Suomessa Moto X Forcea myyvät jo Elisa ja Verkkokauppa.com tästä päivästä alkaen. Verkkokauppa.comin hinta on 748,90 euroa ja Elisan 748,80 euroa. Molemmilla saatavuus näyttää myös hyvältä – puhelinta löytyy heti varastosta. Suomessa myynnissä on 32 gigatavun tallennusmuistilla varustettu versio.

  Särkymättömän 5,4 tuumaisen, 2560×1440 pikselillä varustetun AMOLED-näytön ohella Moto X Forcen muita ominaisuuksia ovat kahdeksanytiminen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 21 megapikselin takakamera f/2,0-aukolla ja 4K-videotallennuksella, viiden megapikselin etukamera, microSD-muistikorttipaikka, 3 760 milliampeeritunnin akku ja 4G LTE Cat.4 -, Wi-Fi 802.11ac -, NFC-, Bluetooth 4.1 -yhteydet. Android-käyttöjärjestelmäversio laitteessa on 5.1.1 Lollipop.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju