Mobiili.fi Tässäkö vuoden kamerapuhelin? Sonyn uutuudessa väitetysti 16 megapikselin selfie-kamera ja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sony on jo pitkään tunnettu älypuhelinten parhaimmistoon lukeutuvista kameroista. Viime vuonna julkaistu Xperia Z5 nappasi useissa testeissä parhaan kamerapuhelimen tittelin ja Xperia C5 sisälsi 13 megapikselin selfie-kameran. GFXBenchin tietojen mukaan Sony ei kuitenkaan ole jäänyt laakereille lepäämään, vaan uudessa F3216-mallinumerolla kulkevassa puhelimessa on huhujen mukaan jopa 16 megapikselin etukamera ja tätäkin tarkempi 21 megapikselin takakamera.

  Muiden teknisten tietojen osalta puhelimen kerrotaan sisältävän 4,6 tuuman FullHD-näytön ja MediaTekin Helio P10 –piirin. Suorittimena toimii ARM Cortex-A53 ja grafiikkasuorittimena ARM Mali-T860. Aivan lippulaivamallin puhelimesta ei ole kyse ja RAM-muistiakin on vain kaksi gigatavua. Vertailun vuoksi tämän kevään lippulaivamalleissa RAM-muistia on normaalisti ollut neljä gigatavua.

  Mallinimen suhteen F3216 voisi mahdollisesti lukeutua C-sarjan puhelimiin ja kulkea Xperia C6 –nimellä. Puhelin voisi myös kokonsa puolesta olla seuraaja aiemmalle Xperia Z5 Compact –mallille, joka sisälsi F3216:tta tehokkaamman suorittimen, mutta heikomman selfie-kameran. Ominaisuuksiensa puolesta F3216 saattaisinkin olla Sonylta jonkinlainen vastaus Applen aiemmin julkaisemalle iPhone SE:lle, joka tarjoaa hyvän kameran pienessä puhelimessa.  [​IMG]
  Huhuttu Xperia C6 vuotokuvassa.

  [​IMG]
  Xperia Z5 ja puhelimen uusittu kamerasovellus.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju