Mobiili.fi Tässäkö vuoden 2016 hittiuudistus puhelimissa? – LG liittyy Samsungin ja muiden joukkoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Mobile World Congress lukuisine laitepaljastuksineen lähestyy kovaa vauhtia. Eräs MWC:n tuntumassa nähtävä puhelin on LG G5, jonka näyttö esittää yhtiön uusimman paljastuksen mukaan väsymättä tietoja käyttäjälleen.

  LG julkaisi tänään Facebookissa GIF-kuvan, joka esittelee G5:n uutta Always ON -näyttöä. ”Älä koskaan nukahda, vaikka muut niin tekevät”, kertoo julkaisuun kirjoitettu teksti. LG G5:een on siis tulossa näyttö, joka voidaan osittain pitää päällä aina. Kuvamateriaalin perusteella aina päällä olevalta näytöltä voi nopeasti tarkastaa esimerkiksi kellonajan ja mahdolliset ilmoitukset.

  [​IMG]
  Nokia Lumia 1320 ja vilkaisunäytön tiedot


  Erilaisia aina päällä olevia näyttöjä ja vilkaisunäkymiä on nähty aiemminkin esimerkiksi Moto- ja Lumia-puhelimissa. LG:n paljastus on kuitenkin erityisen mielenkiintoinen juuri nyt, sillä eilen kerroimme Samsungin suunnittelevan jatkuvasti päällä olevaa näyttöä Galaxy S7:ään. Mikäli Samsungin tavaramerkkihakemus osoittaa oikeaan suuntaan, on erilaisista always on -näytöistä muotoutumassa erittäin suosittu ominaisuus vuodelle 2016.

  Huhujen perusteella LG G5:een odotetaan muun muassa tuplakameraa, sormenjälkitunnistinta ja erikoista irtoavaa alaosaa, joka saattaa helpottaa akun vaihtoa. Puhelin esitellään virallisesti 21. helmikuuta.

  [​IMG]
  LG järjestää lehdistötilaisuuden MWC-messujen yhteydessä 21. helmikuuta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju