Mobiili.fi Tässäkö virallinen OnePlus 3 -tuotekuva? Metallia ja muualta tuttuja piirteitä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2110
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kesä lähestyy vauhdilla ja mukana saapuu lähes varmasti uuden OnePlus-huippupuhelimen paljastus. OnePlus 3 on piipahdellut tietovuotojen kohteena jo joitakin kertoja, mutta nyt saatavilla on ensimmäinen virallisen oloinen tuotekuva uudesta laitteesta.

  Aktiivinen vuotolähde Evan Blass jakoi tänään Twitterissä hyvin vakuuttavalta näyttävän tietokonemallinnuksen tulevasta OnePlus 3 -puhelimesta. Nähtävillä on entistä selkeämmin jo aiemmissa vuotokuvissa havaittu HTC-puhelimia muistuttava tyyli, jonka luovat antenninauhat ja kameran muoto.

  [​IMG]
  Metallikuorinen OnePlus 3 tietokoneella luodussa tuotekuvassa.


  Mielikuvaa vahvistaa entisestään se, että kuvassa esitettävä puhelin on varustettu selkeästi metallisilla takakuorilla. Mikäli kyseessä on aitoa kuvamateriaalia, saattavat aiemmista OnePlus-lippulaivoista tutut muovikuoret ja sandstone-pinnoitteet jäädä OnePlus 3:n ympäriltä pois.

  Kuvan lisäksi Blass tietää kertoa, että OnePlus 3:n näyttö on toteutettu AMOLED-tekniikalla ja että laitteen akun koko on 3000 milliampeerituntia. Muiksi teknisiksi tiedoiksi on huhuttu muun muassa Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, jopa kuuden gigatavun RAM-muistia ja 16 megapikselin takakameraa. Ennakkotiedot kannattaa kuitenkin ottaa edelleen vastaan varauksella, sillä niiden tai uusien kuvien paikkansapitävyyttä ei ole varmistettu.


  There's that logo. OnePlus 3 with AMOLED display and 3000mAh battery. pic.twitter.com/zvat9NaFd4

  — Evan Blass (@evleaks) 17. toukokuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju