Mobiili.fi Tässäkö seuraava teknologiavallankumous? Microsoftilta ”täysillä ominaisuuksilla varustettu...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoft esitteli ensimmäisen kerran HoloLens-virtuaalilasejaan viime vuoden keväällä ja sai samalla monen uteliaaksi virtuaalitodellisuuden mahdollisuuksista. Perusideana HoloLensissä on 3D-esineiden tutkiminen virtuaaliympäristössä ja kotikäytössä laseilla voi katsoa esimerkiksi TV-ohjelmia. Nyt HoloLensin ominaisuuksista on saatu lisätietoja Microsoftin yli 20 minuuttisella videolla, jossa lasien toimintaan perehdytään tarkemmin.

  Videolla Microsoftin edustaja kertoo muun muassa lasien käyttävän täyttä Windows 10 -käyttöjärjestelmää, joka tarkoittaa, ettei sovelluskehittäjien tarvitse nähdä ylimääräistä vaivaa Windows-yhteensopivuuden varmistamiseksi. Samalla lasit taipuvat myös perinteisten Windows-sovellusten ajamiseen, joten muun muassa netin selaaminen onnistuu suoraan lasien kautta.

  Koko 20 minuuttinen esittely on katsottavissa alta:
  Teknisten tietojen osalta HoloLensin akun kerrotaan kestävän noin 2,5 tuntia raskaassa käytössä ja 5,5 tuntia tavallisessa käytössä. Koska HoloLens toimii langattomasti, käytetään tiedonsiirtoon joko Wi-Fi -tai Bluetooth-yhteyttä. Kehittäjäversion alustavaksi hinnaksi on arvioitu noin 3000 dollaria ja kehittäjien on tarkoitus päästä lasien kimppuun lähikuukausien aikana.

  [​IMG]
  Microsoftin HoloLens virallisessa lehdistökuvassa.

  [​IMG]
  Kuvakaappaus Project X-Ray -pelin esityksestä. Yhdeksi lasien käyttötarkoituksista on esitetty virtuaalitodellisuuteen perustuvien pelien pelaaminen, jossa HoloLens automaattisesti tunnistaa ympäristön rakenteet.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju