Mobiili.fi Tässäkö seuraava hittituote: jättimäinen selfietikku läppärille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2085
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  MacBook Selfie Stick


  Omakuvailu on ottanut vallan mobiilikansasta ja innokkaimmat etsivät jatkuvasti parhaita välineitä loistavien selfiekuvien nappaamiseen. Tämän trendin jatkeena on nyt syntynyt hieman jämerämpi selfietikku, joka on tarkoitettu läppärin pitelemiseen.

  MacBook Selfie Stick on nimensä mukaisesti selfietikku, jonka päässä keikkuu puhelimen sijaan kannettava tietokone. Kyseessä on ymmärrettävästi tavallista jykevämpi oheistuote, jolle nimike ”tikku” tuntuukin hieman riittämättömältä. MacBook-tikusta kertoi Tech Insider.

  Kaiken kansan harmiksi MacBook Selfie Stickiä ei voi nähtävästi ostaa. Kaupallisen tuotteen sijaan kyseessä on taideprojekti, jonka takaa löytyvät Tom Galle, John Yuyi ja Art404-ryhmittymää perustamassa ollut Moises. MacBook-tikku kommentoi kuluttajien selfieintoilua ja julkisilla paikoilla törröttäviä lisälaitteita.

  Selfiet nousivat tällä viikolla tapetille myös vähemmän huvittavissa merkeissä, kun kerroimme Intian Mumbaissa perustetuista selfiekieltoalueista. Useiden kuolemantapausten siivittämät kieltoalueet ovat pääasiassa rannikkoalueita ja korkeita paikkoja, joilla liian innokas omakuvaaja voisi satuttaa itsensä.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju