MobiiliBlogi Tässäkö se on? Älypuhelin ilman näytön sivureunoja: Sony Xperia C6 kuvavuodossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Näyttö, reunat ja älypuhelimen koko. Nämä kaikki liittyvät oleellisesti toisiinsa. Ennen kuin taiteltavat älypuhelimet ovat todellisuutta, joutuvat valmistajat innovoimaan ohentaakseen näytön sivuja kiertäviä reunoja. Tuorein kuvavuoto antaa ymmärtää, että japanilainen Sony olisi onnistunut tässä tehtävässä varsin hyvin, ainakin mitä tulee laitteen näyttöä vasemmalla ja oikealla sivulla kiertävien reunojen suhteen. Ylhäällä ja alhaalla tilanne onkin sitten toinen ja niiltä osin reunoja löytyy riittämiin.

  Varsin luotettavana Twitter-vuotajana tunnettu OnLeaks on julkaissut Twitterissä kuvia Sonyn mahdollisesti tulevasta Xperia C6 -älypuhelimesta. Kyseessä ei ole virallinen lehdistökuva, vaan tehtaalta käsiin saaduista kaavioista kasattu kuva. Tässä mielessä siinä esiintyvä laite kannattaa tässä vaiheessa ottaa siis vielä pienen suolahippusen kera vastaan.


  Sony tulee mitä todennäköisimmin julkaisemaan Xperia C6:n Mobile World Congress 2016 -messuilla. Sony on jo nimittäin ilmoittanut, että yhtiö tulee järjestämään Barcelonassa pidettävillä messuilla lehdistötilaisuuden 22. helmikuuta. Uusia laitteita on siis mitä todennäköisimmin luvassa. Kuuluuko Xperia C6 niihin ja näyttääkö se yhtään kuvassa olevalta laitteelta ovat tässä vaiheessa vielä suuria kysymysmerkkejä.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju