Tässäkö oikeasti älykäs kelloratkaisu? Sveitsiläinen kellovalmistaja esitteli ”maailman...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2017-02-23-kello-18.12.48-700x335.png


Sveitsiläinen kello- ja rannelaitevalmistaja MyKronoz on esitellyt maailman ensimmäiseksi hybridiälykelloksi kutsumansa kellomallin, ZeTimen. MyKronoz ZeTime sisältää värinäytön, jonka keskellä on reikä, jonka läpi on sovitettu perinteiset kellon viisarit.

Perinteisten pyöreiden rannekellojen tapaan muotoiltu ZeTime on suunniteltu jatkuvasti käytettäväksi ja sisältää tuttuja älykello-ominaisuuksia, kuten pulssimittauksen, kiihtyvyysmittarin, unen ja aktiivisuuden seurannan sekä älypuhelimelta saapuvat ilmoituksen. Kellosta voi esimerkiksi tarkistaa sääennusteen, saapuvat viestit tai lähestyvät kalenterimerkinnät. Lisäksi sillä voi muun muassa ohjata puhelimen musiikin soittoa tai kameraa.

Älykello-ominaisuuksien lisäksi ZeTime näyttää kellonajan perinteisillä pyörivillä viisareilla, jotka liikkuvat jopa 30 päivää yhdellä latauksella. Viisarit osaavat myös siirtyä näyttämään oikeaa aikaa aikavyöhykkeen vaihtuessa. ZeTime on myös vesitiivis 30 metriin asti, eli se kestää roiskeet, kuten sateen tai käsien pesun.

Teräsrunkoiseen kelloon on tarjolla useita erilaisia rannekkeita ja Bluetooth 4.1 LE -yhteyttä tukeva ZeTime toimii niin Android- kuin iOS-puhelimien kanssa. MyKronoz esittelee kellouutuuttaan helmi–maaliskuun vaihteessa Barcelonassa järjestettävillä MWC-messuilla. Kellon myynti alkaa syksyllä alkaen 200 dollarin hintaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom