Mobiili.fi Tässä todellinen Putin-puhelin: iPhone 6s kultaisella presidentin päällä varustettuna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2129
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Caviarin näkemys ylellisestä iPhone 6s:stä


  Markkinoilta löytyy useita yrityksiä, jotka tarjoavat muokattuja luksusversioita suosituista älypuhelimista. Venäläinen Caviar on kuitenkin luonut erään erikoisimmasta erityisversioista: kultaisin Putin-aiheisin koristein varusteltu iPhone 6s.

  [​IMG]Vladimir Putinin syntymäpäivän kunniaksi luotu erikois-iPhone on melkoinen näky. Titaaninharmaan ja suurilta osin teksturoidun takakuoren on Caviarin mukaan tarkoitus kuvastaa Venäjän presidentin ”voimakastahtoista luonnetta”. Kuoreen on istutettu useita kultaisia kohokohtia, joista ylimpänä kimaltelee Putinin kultainen pää.

  Todellisten luksuspuhelinten tapaan Caviarin Putin-iPhonea valmistetaan rajoitettu erä. Puhelinta on saatavilla vain 63 kappaletta. Kuhunkin laitteeseen on tästä syystä painettu teksti ”63 Anniversario Edizione” sekä kyseisen kappaleen järjestysnumero. Lisäksi mukana tulee varsin ylellinen säilytyslaatikko.

  [​IMG]

  Caviarin luksuskoristeltu ja Putin-teemainen iPhone 6s ei luonnollisesti ole halpa hankinta. Puhelin maksaa 199 000 ruplaa eli noin 3 104 euroa. Ostaja voi valita joko 64 tai 128 gigatavun muistilla varustetun laitteen, eli pienintä tallennustilavaihtoehtoa ei Caviarilla tarjota.

  Myös Suomessa osataan luksuskoristeluiden salat. Esimerkiksi Legend kustomoi suosittuja elektroniikkatuotteita arvometalleilla ja kalliilla nahalla. Meillä ei kuitenkaan olla nähty poliittisten merkkihenkilöiden kasvoja näissä luksusmalleissa.

  [​IMG]
  Puhelin toimitetaan varsin näyttävässä pakkauksessa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju