1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Tässä ovat Apple-uutuuksien Suomi-hinnat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  Apple julkisti tänään uuden nelituumaisen iPhone SE:n sekä 9,7-tuumaisen iPad Pron. Myös uutuuksien Suomi-hinnat ovat nyt jo paljastuneet Applen omassa verkkokaupassa.

  iPhone SE:n hinta lähtee täällä 499 eurosta 16 gigatavun mallin osalta ja 100 euron lisäpanostuksella saa 64 gigatavun tallennusmuistiversion. iPhone SE tulee tarjolle neljänä eri värivaihtoehtona, joista ruusukulta on uusi tässä kokoluokassa Applelle.

  [​IMG]

  iPhone SE tulee tilattavaksi 29. maaliskuuta, mutta tarkkaa toimituspäivää ei Suomen osalta ole vielä tiedossa.

  Uusi 9,7 tuuman iPad Pro maksaa aiemman iPad Air 2:n aloitusmallia enemmän, mutta myös tallennusmuistia on heti mukana 32 gigatavua, 699 euron hinnalla Wi-Fi-version osalta.

  9,7 tuuman iPad Pron saa myös 256 gigatavun huippumallina, jolla on hintaa 1 059 euroa tai myös mobiilidataverkkoja tukevana versiona jopa 1 209 euroa.

  Uusi pienempi iPad Pro tulee tilattavaksi myös 29. maaliskuuta.

  [​IMG]

  Myös suurempi 12,9 tuuman iPad Pro tulee saataville jatkossa 256 gigatavun muistilla. Sen osalta hinta kohoaa mobiiliverkkoversion osalta aina 1 449 euroon asti.

  [​IMG]

  Apple Watchin uusi lähtöhinta 38 millimetrin kokoiselle versiolle on 379 euroa aiemman normaalin 429 euron sijaan. Myös 42 millimetrin version hintaa on laskettu Sport- tai uusilla nailonrannekkeilla 479 eurosta jo 429 euroon.

  [​IMG]
  Yksi uusista Sport-rannekeväreistä on pirteän keltainen. Hinta on nyt 38 millimetrin mallille alkaen 379 euroa.

  [​IMG]
  Nailonranneke on uusi lisäys Apple Watchille. 42 millimetrin koossa Apple Watch -hinnat alkavat nyt 429 eurosta.


  Apple julkisti tänään paljon uusia rannekkeita Watch-kellolleen. Punottu nailonranneke tulee useissa eri väreissä erikseen myytynä 59 euron hintaan kuin myös jälleen uusia värejä saanut Sport-ranneke. Uusi musta milanolaisranneke tulee hopeisen tavoin 169 euron hintalapulla.

  [​IMG][​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju