Tässä on uusi Huawei Watch 2

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Huawei Watch 2.


Huawei tulee julkistamaan sunnuntaina P10-huippupuhelinten ohella seuraajan myös jo pari vuotta sitten julkistetulle ensimmäisen sukupolven Huawei Watch -älykellolleen.

Nyt Huawei Watch 2 on vuotanut kattavasti lehdistökuvissa, jotka on julkaissut kukas muukaan kuin tuttu vuotaja Evan Blass, tällä kertaa VentureBeat-sivuston artikkelinsa yhteydessä.

Jo aiemmin kuultujen huhujen tapaan uudet kuvatkin kertovat Huawei Watch 2:n olevan ensimmäistä Huawei Watchia huomattavasti sporttisempi. Tämä on trendi älykelloissa: erilaiset aktiivisuus- ja liikuntatoiminnot ovat älykellojen suosituimpia toimintoja, joten valmistajat panostavat nyt erityisesti niihin.


Vertailun vuoksi: alkuperäinen Huawei Watch.


Huawei Watch 2 sisältää perinteisen nano-SIM-korttipaikan.


Huawei Watch 2 tulee uudella hiljattain julkaistulla Android Wear 2.0 -järjestelmällä. Uutta Huawei Watch 2:ssa on SIM-korttipaikka ja tuki mobiiliverkkoyhteyksille. Kelloon voi asettaa nano-SIM-kortin, jolloin se toimii itsenäisesti eikä tarvitse yhteyden muodostamiseksi verkkoon enää älypuhelinta. Tässä on erityisesti nyt järkeä, kun Android Wear 2.0 mahdollistaa kellojen itsenäisemmän toiminnan muun muassa myös suoraan kellosta löytyvällä Google Play -sovelluskaupalla sekä kellossa toimivilla sovelluksilla.

Huawei Watch 2 ei käytä uudenlaista integroitua eSIMiä toisin kuin esimerkiksi Samsung Gear S3 Frontierissaan. Suomessa operaattorit eivät ole lämmenneet vielä eSIMeille, minkä ongelman Huawein uusi kello tavanomaisella nano-SIM-korttipaikalla väistää.

Huawei Watch 2 tulee saataville mustana, oranssina ja erikoisesti pisteytettynä harmaana värivaihtoehtona. Kellossa on sykemittari ja kaksi toimintopainiketta.


Huawei Watch 2 eri väreinä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom