Tässä on Huawei P10 – kuvavuoto esittelee eri puolilta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Huawei P10 Evan Blassin Twitterissä vuotamassa lehdistökuvassa.


Huawein sunnuntain Mobile World Congress -julkistuksiin lukeutuva uusi P10-huippupuhelin on paljastunut harmaana värivaihtoehtona tutun vuotajan Evan Blassin Twitterissä julkaisemassa lehdistökuvassa.

Kuva ei kerro enää hirveästi uutta, sillä P10 on vuotanut kuvissa jo aiemminkin. Blass paljasti puhelimen aiemmin myös pirteämmissä väreissä – sinisenä, kultaisena ja vihreänä.


Huawei P10 eri väreissä.


P10:stä edestä löytyvä sormenjälkitunnistin on merkittävä ero edeltäjästä P9:stä, mutta Huawei siirtyi edestä löytyvään tunnistimeen huippupuhelimissa jo viime vuoden puolella myös Mate 9 Prossa. Takana nähdään edelleen P9:n tavoin Leica-brändätty kaksoiskamera. Mielenkiintoinen yksityiskohta on sivulta löytyvän lukitus/virtapainikkeen värjäys punaiseksi harmaassa värivaihtoehdossa. Takana antennijuova ei enää halkaise takapintaa, vaan kiertää puhelimen alapäädyn reunalla.

P10:n lisäksi Huawei on vahvistanut jo myös P10 Plussan julkistuksen. Keskeinen ero kahdessa puhelimessa olisi näytössä, joka P10:ssä on huhujen mukaan kooltaan 5,2 tuumaa ja malliltaan tasainen ja P10 Plussassa 5,5 tuumaa ja kaartuu laitteen sivureunoille. Lisäksi tulossa olisi P10 Lite, mutta perinteiseen tapaan sen odotetaan olevan ominaisuuksiltaan huomattavasti todellisia P10-huippupuhelimia vaatimattomampi.

Huawei P10:n odotetaan sisältävän:

  • 5,2 tuuman näyttö 1920×1080 pikselillä (P10 Plus: 5,5 tuumaa, 2560×1440 pikseliä)
  • Sormenjälkitunnistin edessä kotinäppäimessä
  • Leica-kaksoiskamera, ainakin 2×12 megapikseliä, laser-tarkennus ja kaksois-LED-kuvausvalo
  • Huawei HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiri
  • 4 gigatavua RAM-muistia
  • Kaksi SIM-korttipaikkaa
  • 3 100 milliampeeritunnin akku (P10 Plus: 3 650 mAh)

Esillä P10-huhuissa ovat olleet myös 8 megapikselin etukamera, iirisskanneri ja Harman Kardon -ääniteknologia, mutta näille ei ole saatu minkäänlaista parempaa vahvistusta. Oletettavasti myös P10-puhelimet tulevat tukemaan jo Mate 9:ssä nähtyä Huawein uutta tehokasta SuperCharge-pikalatausta.

P10-puhelinten ohella Huawei on vahvistanut julkistavansa sunnuntaina ainakin myös Huawei Watch 2 -älykellon. Tableteissa Huawein uutuuksia voivat olla MediaPad T3 Androidilla ja toisen sukupolven MateBook Windowsilla.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom