Mobiili.fi Tässä ne ovat – ensimmäiset iPhone 6s:llä otetut kuvat julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Yksi eilen julkaistun iPhone 6s:n suurimmista uudistuksista on aiempaa tarkempi 12 megapikselin kamera. Ensimmäiset esimerkit uuden kameran suorituskyvystä saatiin lähes heti julkaisun jälkeen, kun Apple julkaisi yli kaksikymmentä iPhone 6s:llä otettua esimerkkikuvaa. Yhtiö itse korostaa kuvien olevan suoraan puhelimella otettuja, eikä niitä ole jälkikäteen paranneltu kuvankäsittelyllä. Kuvat on myös otettu iPhone 6s:n automaattiasetuksilla, ja Apple mainostaa kotisivuillaan manuaaliasetusten ja iPhone 6s:n kuvanmuokkauksen antavan käyttäjälle mahdollisuudet vielä nyt nähtyjä parempiin kuviin.

  Täysin kritiikittömästi alla nähtäviin kuviin ei kannata suhtautua, sillä kuvat ovat lähes varmasti ammattilaisten ottamia ja vain parhaimmat otokset ovat päässeet mainostarkoitukseen. Myöskään matkapuhelimille ongelmallisia yökuvia ole toistaiseksi julkaistu ja olosuhteet kuvissa ovat todennäköisesti tarkasti harkittuja. Tästä huolimatta varsinaista pettymystä kameran suhteen ei liene edessä, sillä jo edellisten iPhone-mallien kamerat ovat menestyneet arvosteluissa loistavasti. Alla näkyviä iPhone 6s:n esimerkkikuvia voikin pitää hyvänä katsauksena siitä, mitä puhelimella voi parhaissa olosuhteissa saada aikaan.  Panoraamakuvat iPhone 6s:llä:

  [​IMG][​IMG][​IMG]

  Tavalliset kuvat iPhone 6s:llä:

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Videot iPhone 6s:llä:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju