tärähtänyt puhelin- viestit eivät tule perille oikein - apuja kaivataan

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Kris74, 10/3/11.

 1. Kris74

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/3/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Jo useamman viikon ajan puhelimessani on ilmennyt käsittämtön vika. Yhden kaverini viestit eivät tuli puhelimeeni, tai siis oikeammin puhelin kyllä ilmoittaa uudesta viestistä avoimella kirjesymbolilla, mutta kun klikkaan viestin auki, se onkin kyseisen henkilön aiemmin lähettämä viesti eikä uutta viestiä ole missään. Joskus kaverin oikeasti lähettämä viesti saattaa tulla päivän pari myöhässä mutta viimeiset kerrat ovat viestit hävinneet täysin bittiavaruuteen ja olen saanut vain käverin samaa vanhaa viestiä uudelleen ja uudelleen.

  Puhelin on nokia 1112, itselläni on dna ja kaverilla tele-finland

  Sen verran olen jutellut netissä, että eräs toinenkin ihminen löytyi, jolla saman puhelimen kanssa samaa vikaa, mutta hällä oli koskenut kaikkia viestejä, kun taas mulla näyttäisi koskevan vain tätä yhtä kaveria.

  Kaverini heitti ehdotuksena, että voisiko liittyä siihen, lähettääkö viestit vastauksina vai uusina viesteinä ja kaverillani ei ole ollut puhelimensa kanssa vastaavaa ongelmaa muiden kanssa

  Jos kaikki vanhat viestit poistaa, niin silloin viestit tulevat oikein, mutta onhan se nyt aika hankalaa positaa koko ajan jokainen viesti
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Viittasi asetukseen "sama keskus vastatessa", eli jos sinulla on tuo asetus ja kaverisi vastaa sinun lähettämään viestiin käyttää kaveri puhelin sinun käyttämää SMS viesti keskusta, kun kaverillasi on eri operaattori kuin sinulla, eihän simmiltä välttämättä voi käyttää sinun operaattorin viesti keskusta -> viesti ei lähde ja kaverisi saa virheilmoituksen.

  Vaikuttaa siltä että puhelimesi viestien käsittelyssä tai SIMissä on ongelmia (SIM otin mukaan, jos puheimesi tallentaa viestejä SIM kortille)  Jos ei vinkkiä ongelman korjaamisen tule, niin jos luuri ei ole tajuttoman vanha ja huolto lähellä niin voisi poiketa siellä kysymässä päivitystä (jos ei omalla tietokoneella sitä tuohon voi tehdä), voi myös yrittää palauttaa luuri mahdollisimman hyvin tehdasasetuksiin.


  Jos ongelma ilmenee vasta kun viestejä on enemmän niin voisi yrittää pitää viestit sen verran vähissä, ei ole tavatonta että puhelimet alkavat yksimään jos viestjeä on paljon, joissa koneissa se on pienempi määrä, jotkin toiset kestää useita kymmeniä, jotkut monia satoja.

  Jatketut viestit voivat aiheuttaa nopeammin yskimistä, laite ei osaa yhdistää niitä toisiinsa, jos tallessa muitakin samasta nuemrosta tulleita jatkettuja viestejä, tuossa ehkä voi olla osuutta lähettävänkin pään laitteen toiminnassa.
   
 3. poppah

  poppah

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  4/2/03
  Viestit:
  549
  Tykkäykset:
  0
 4. zige Bannattu tunnus

  Palaute - 97.6%
  121   3   0

  Liittynyt:
  11/8/08
  Viestit:
  6696
  Tykkäykset:
  1458
  Puhelinmalli:
  Jaa'a

Jaa tämä viestiketju