Mobiili.fi Tämä uutuuspuhelin on myös käyttäjän paras robottiystävä – puhuu, tanssii, ilmoittaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Sharp on julkistanut uuden älypuhelimen, joka asettuu laitevalikoiman erikoisempaan päähän. Robohon ei nimittäin ole pelkkä puhelin, vaan myös toimiva pieni robotti, joka kykenee moniin toimintoihin ja pitää samalla käyttäjälleen seuraa.

  [​IMG]
  Robohonin selästä löytyvä näyttö


  Robohon on ihmismäiseksi muotoiltu puhelin. Laite on 19,5 senttimetriä korkea ja painaa 390 grammaa. Robohonin selästä löytyy noin kaksituumainen QVGA-näyttö. Lisäksi laite on varustettu LTE- ja Wi-Fi-yhteyksillä.

  Perinteisen puhelintoimet eivät kuitenkaan ole Robohonin pääasia, vaikka sillä voikin soittaa puheluita ja lähettää viestejä. Pientä robottia markkinoidaan nimittäin täysiverisenä kumppanina, joka tunnistaa käyttäjänsä kasvot, puhuu niitä näitä, tiedottaa viesteistä sekä ottaa valokuvia ja videoita. Näitä toimintoja varten Robohonin kasvoista löytyy kamera ja pieni projektori, jolla tallennettuja muistoja voi heijastaa seinille.

  [​IMG]
  Robohon kameramiehenä


  Robohonin pitäisi myös pystyä liikkumaan. Pikkukaverin taitoihin listataan muun muassa ylösnouseminen, käveleminen ja jopa tanssiminen.

  Kaikessa suloisuudessaan Robohon suorastaan säteilee japanilaista kulttuuria. Puhelinrobotin hinta- ja saatavuustietoja ei ole toistaiseksi julkistettu, mutta kenellekään ei pitäisi tulla yllätyksenä, jos laite ei löydä tietään Euroopan markkinoille. Paremman kuvan Robohonin toiminnasta saat alle liitetyltä videolta. Kyseessä on Sharpin mukaan ”konseptivideo”, eli tiettyjen toimintojen monipuolisuutta on saatettu romantisoida, vaikka tietosivujen perusteella laitteen pitäisi pystyä suunnilleen kaikkeen videolla nähtyyn.


  [​IMG]
  Robohon on ulkomuodostaan huolimatta myös puhelin

  [​IMG]
  Robohon

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju