Mobiili.fi Tämä uutuuspeli tulee erikoisesti iPhonen ilmoituskeskukseen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Hyppivä dinosaurus Steve lisätään ilmoituskeskukseen, jossa se on aina nopeasti pelattavissa.


  Applen iPhonelle ja iPadille on julkaistu uusi peli, jossa erikoista on pelille löydetty paikka: sitä voi pelata vain ilmoituskeskuksessa eli näytön yläreunasta alaspäin vetämällä esiin tulevassa, nykyisin myös pienoissovelluksia sisältävässä osiossa.

  Steve – The Jumping Dinosaur Widget Game on asennettavissa ilmaiseksi App Storesta. Asentamisen jälkeen sen voi lisätä iPhonensa tai iPadinsa ilmoituskeskukseen valitsemalla sen näkyväksi ilmoituskeskuksen alalaidasta avattavasta muokkausvalikosta. Itse sovelluksesta peliä ei pysty pelaamaan – siellä tarjolla on vain ohjeet pelin lisäämiseen ilmoituskeskukseen ja muuta tietoa.

  Idealtaan hyvin yksinkertaisessa pelissä on tarkoitus pomppia eteenpäin juoksevalla dinosaurukselle eteen tulevien esteiden yli. Mitä pidemmälle pääsee, sen parempi pisteiden kannalta.

  Steve-pelin rakensi Espanjassa iOS-sovelluskehittäjänä työskentelevä 22-vuotias Iván De Cabo sivuprojektinaan. Pelin idea on saanut inspiraationsa Googlen Chrome-selaimesta, joka myös sisältää vastaavanlaisen dinosauruspelin piilotettuna. ”Halusin tehdä yksinkertaisen pelin vain parantaakseni koodaustaitojani ja päätin tehdä niin ilmoituskeskuksessa kahdesta syystä: haastaakseni itseni ja nähdäkseni onko se mahdollista”, kertoi De Cabo TechCrunchille.

  Koska peli löytyy ilmoituskeskuksesta, on sen pelaaminen mahdollista ilman iPhonen tai iPadin avaamista lukituksesta.

  Ilmaispeliin voi ostaa uusia erilaisia pelihahmoja sovelluksen sisäisinä ostoina vajaan euron hintaan. Peliä on ladattu jo yli 400 000 kertaa ja sen päivittäiset lataukset ovat ylittäneet jo 50 000 rajan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju