Mobiili.fi Tämä uusi Android-puhelin on pilvessä koko ajan – ja väritys on pirteän turkoosi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nextbit Robin


  Uuden puhelinfirman Nextbitin ensimmäinen, aiemman joukkorahoituskampanjan ennakkotilaajille näinä päivinä toimitettava Robin-puhelin on saapunut Mobiili.fille testattavaksi. Myös puhelimen laajempi myynti on alkamassa myöhemmin tällä viikolla 18. maaliskuuta.

  Laajempi arvostelumme Nextbitin Robinista on luvassa myöhemmin tällä viikolla.

  Robin erottuu joukosta ensisijaisesti kahdella tavalla.

  [​IMG]
  Nextbit Robin on tulossa varsinaiseen myyntiin 18. helmikuuta alkaen


  Ensinnäkin kyse on ensimmäisestä lähtökohtaisesti pilvitallennuksen näkökulmasta suunnitellusta puhelimesta. Robinin käyttäjä saa mukana myös 100 gigatavua Nextbit-verkkotallennustilaa, jonne puhelimen tiedot synkronoituvat päivittäin varmuudeksi talteen. Lisäksi puhelimen sisäisestä 32 gigatavun tallennusmuistista tilan loppuessa, arkistoi puhelin automaattisesti vähemmän käytettyjä sovelluksia ja katsottuja kuvia. Tarvittaessa nämä palautuvat kuitenkin käyttöön verkosta. Muuten kuin pilvitallennustoimintojensa osalta, Nextbit vetää ohjelmistopuolella minimalistista linjaa ja luottaa Googlen perussovelluksiin heti tuoreimmalla Android 6.0 Marshmallow -versiolla tulevassa ensimmäisessä puhelimessaan.

  [​IMG]
  Robinin takaa löytyvän pilven kuvan alapuolelta löytyvät neljä valopistettä vilahtelevat, kun puhelin synkronoituu, arkistoi tai palauttaa tietoa pilvitilastaan

  [​IMG]
  Robin toimii pilvikopiointiaan lukuun ottamatta kuin normaali Android-puhelin ja siinä on heti Android 6.0 Marshmallow ilman ylimääräisiä valmistajan lisäsovelluksia


  Toiseksi, Nextbit Robin erottuu myös ulkomuodoltaan nykyälypuhelinten usein tummasta tai harmaasta massasta. Meidän testikappaleemme edustama värivaihtoehto yhdistää pirteää turkoosia väriä takaosan vaalean harmahtavaan pääväriin. Etupuolta hallitsee 5,2 tuuman Full HD -näyttö, jonka ylä- ja alapuolelta keskeltä löytyvät stereokaiuttimet. Robinin takakamera tarjoaa 13 ja etukamera viisi megapikseliä.

  [​IMG]
  Nextbit Robinin vertailukohtana suosittu Honor 7


  Muodoiltaan Robin on hyvin kulmikas ja täysin tasapintainen niin edestä, takaa kuin sivuiltakin, lukuun ottamatta vasemman reunan hieman ulonevia äänenvoimakkuuden painikkeita. Lisäksi puhelimessa on myös sormenjälkitunnistin oikealta reunalta löytyvässä kotipainikkeessa.

  Robinin kuoret ovat muovia, mutta yleiseltä laatutuntumaltaan muuten se on ensiluokkaisen hyvä.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
  Nextbit Robin on tulossa varsinaiseen myyntiin 18. helmikuuta eli torstaina Nextbitin omille sivuille. Hinta on 399 dollaria eli vajaat 360 euroa + toimituskulut.

  Syvällisemmin Robiniin ja erityisesti sen erikoisuuksiin tulemme paneutumaan myöhemmin tällä viikolla tulossa olevassa arvostelussamme.

  [​IMG]

  Nextbit Robin toimitetaan hauskasti kirjamaisesti selattavassa myyntipakkauksessa.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju