Tämä tuskin päättyy hyvin: Windows-puhelimelle kerätään taas joukkorahoitusta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

WhartonBrooksin Cerulean Moment.


Windows-puhelimet eivät ole vielä täysin kuolleita vai ovatko? Tähän saadaan jälleen vastaus, kun WhartonBrooks yrittää ennakkomyydä ”uutta” Windows-puhelinta Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta.

WhartonBrooksin yritykset tehdä Windows-puhelimia niiden faneille eivät ole lähteneet lentoon aiemmin, mutta yrittänyttähän ei laiteta.

Nyt Indiegogon kautta tarjolle tulee Cerulean Moment -mallinimeä kantavan puhelin, jota tarjotaan 290 dollarin hinnalla. Toimitusten luvataan alkavan elokuussa 2017.

WhartonBrooksin puhelin ei kuitenkaan varsinaisesti ole täysin uusi, vaan se on aasialaisen Coshipin uudelleenbrändätty laite.

Cerulean Momentissa on 5 tuuman näyttö 1280×720 pikselillä, 13 ja 5 megapikselin kamerat, Qualcomm Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, 3 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia, 4G LTE -mobiiliverkkoyhteydet ja varsin pienen kapasiteetin, 2 250 milliampeeritunnin akku. SIM-korttipaikkoja on kaksi, joista toinen on jaettu muistikorttipaikan kanssa.

Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmän puhelin tukee myös Continuumia, joka mahdollistaa puhelimen toiminnan pöytätietokoneen keskusyksikkönä.

WhartonBrooks on asettanut Indiegogo-kampanjansa rajan 1,1 miljoonaan dollariin. Jos summa ei täyty, ei kampanja toteudu eikä ketään veloiteta. Se vaikuttaa erittäin todennäköiseltä lopputulokselta.

Puhelimelle tarvittaisiin yli 3 700 tilausta Indiegogossa. WhartonBrooksin puhelimen takana ollut Coship yritti myös aiemmin itse myydä toista puhelinmalliaan Indiegogon kautta. Tuolloin kiinnostuneita ostajia ilmaantui 14 kappaletta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom