Mobiili.fi Tämä on nyt käytetyin Lumia – Windows 10 Mobile vasta 14 prosentissa Windows-puhelimia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 535.


  Windows-puhelinten myynti on sakannut pahemman kerran, mutta kyllä niitäkin joku vielä käyttää.

  Pitkään säännöllisesti tilastoja Windows-puhelimista julkaissut AdDuplex-mainosverkosto on päivittänyt jälleen numeronsa julkaisemalla elokuulle ulottuvan viimeisimmän päivityksensä.

  Windows 10 Mobile -päivityksen yleistymisvauhti on kiihtynyt, mutta nytkin se löytyy vasta 14 prosentista Windows-puhelimia. Kuten aiemmin on kerrottu, useat erittäin suositut Windows-puhelinmallit eivät edes tule päivitystä edes saamaan. Yleisesti Windows-puhelimet ovat päivittyneet uusiin versioihin melko nopeasti, mutta nyt suuri ulos jäävien mallien määrä jarruttaa kehitystä Windows 10 Mobile -päivitysten osalta.

  Mielenkiintoisesti kuitenkin nopeat päivitykset näkyvät Windows 10 Mobilen vuosipäivityksen saavuttamassa jo yli 52 prosentin osuudessa Windows 10 -puhelimista.

  [​IMG]

  Suosituin tällä hetkellä käytössä oleva Windows-puhelin on Lumia 535, joita oli 12,3 prosenttia AdDuplexin havaitsemista puhelimista. Sitä seuraa aiempi pitkäaikainen ykkönen Lumia 520, nyt vielä 10,4 prosentin osuudella.

  Lumia-malleista yleisimpiä ovat edullisimmat. Ainoastaan jo todella vanha Lumia 920 yltää huippumalleista TOP10:een, uudemmat Lumia 925, Lumia 930, Lumia 950 ja Lumia 950 XL eivät.

  [​IMG]

  Kun tarkastellaan vain suosituimpia Windows 10 Mobile -puhelimia, alkaa listoilta löytyä jo myös kalliimman hintaluokan malleja. Lumia 950 on Windows 10 -puhelimista viidenneksi suosituin 6,7 prosentin osuudella ja Lumia 930 seitsemänneksi ja Lumia 950 XL kahdeksanneksi suosituin.

  Tässä kohdin näkyy erityisesti osan suosituista Windows-puhelimista jääminen ulos Windows 10 Mobile -päivityksestä sekä aktiivisimpien päivittäjien keskittyminen huippulaitteisiin.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju