Tämä on Nokia-älypuhelinjulkistuksen juju

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

Uusia Nokia-puhelimia esitteli HMD Globalin Juho Sarvikas.


HMD Global ei julkistanut uutta huippuälypuhelinta. Sen sijaan nähtiin 139 euron Nokia 3, 189 euron Nokia 5 sekä 229 tai erikoisversiona 299 euron Nokia 6.

Milloin nähdään suurempia numeroita, HMD:n tuotejohtaja Juho Sarvikas?

”Tästä oli hyvä aloittaa. Näissä hintaluokissa myydään 45 prosenttia puhelimista ja uskon, että uutuutemme tulevat erottumaan edukseen”, kommentoi Sarvikas Mobiili.fille. Uudet Nokia-älypuhelimet iskevät siis erittäin suosittuun segmenttiin, jossa rima on kuitenkin matalammalla ja positiivinen erottuminen mahdollista.

Ei siis kurkotettu heti kuuseen, ettei kapsahdeta katajaan.

Nokia 5 ja Nokia 6 tulevat metallirakenteella ja edullisin Nokia 3 polykarbonaattikuorin, jotka kuitenkin myös tuntuivat laadukkailta. Edullisemmassa hintaluokassa Nokia-älypuhelinten onkin helpompi erottua edukseen kuin mitä huippupuhelimissa.

Tärkein lupaus, jonka HMD Global puhelimilleen tänään antoi, on Android-tietoturvakorjausten ja -päivitysten nopea tuominen. Nähtäväksi kuitenkin jää, miten tämä saadaan viestittyä suurelle yleisölle. Moni ei välitä päivityksistä. Teknoblogeissa Nokia-puhelimet kuitenkin erottuvat edukseen: surkealla vauhdilla tulevat Android-päivitykset ja puuttuvat tietoturvakorjaukset ovat hyvin laajasti tunnustettu kipukohta.
Nokia 6.


Nokia 5.


Nokia 3.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom