Mobiili.fi Tämä lisäkuori tuo 3,5 millimetrin kuulokeliitännän iPhone 7:ään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tämän hetken hahmotelma lopullisesta daptr-kuoresta.


  iPhone 7:stä puuttuu 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä – ja sekös on viime päivinä puhuttanut. Jo aiemmin nähtiin ensimmäiset tarvikeadapterit, mutta nyt myös 3,5 millimetrin kuulokeliitännän palauttava lisäkuori on nähty jo suunnitelmana ensimmäisissä kuvissa.

  Juuri tämä prototyyppikuori ei välttämättä ikinä päädy markkinoille, mutta mitä todennäköisimmin suuremmat lisälaitevalmistajat tarttuvat samaan ideaan ja tuovan 3,5 millimetrin liitännän esimerkiksi lisäakkukuoren yhteydessä iPhone 7:lle.

  [​IMG]
  Tämän hetken prototyyppi.


  Kuvassa nähtävän Daptr-kuoren prototyyppi on rakennettu muunnellusta iPhone 6:n lisäakkukuoresta, jota on muunneltu raskaasti. Kuvat siitä jaettiin Redditissä. Kuori lisää iPhone 7:ään hieman pituutta, mutta kasvattaa vain niukasti muita mittoja. 3,5 millimetrin kuulokeliitännän lisäksi suunnitelma kuoresta sisältää kaksi Lightning-liitäntää.

  Lopullisessa tuotteessa odotetaan olevan sivuilla metallia ja takana suojana läpinäkyvää muovia. Lopullisen kuoren pitäisi lisätä 20 millimetriä iPhone 7:n pituuteen ja 3 millimetriä paksuuteen. Tarjolle kuoren pitäisi olla tulossa eri väreissä sekä iPhone 7:lle että iPhone 7 Plussalle.

  Kuoresta voi ilmoittaa kiinnostuksensa daptr.comissa ja se voi tulla myyntiin joulukuussa 49 dollarin hintaan.

  [​IMG]
  Lopullisessa daptr-kuoressa pitäisi olla myös kaksi Lightning-liitäntää.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju