Mobiili.fi Tämä lisäakkukuori tuo kuulokeliitännän iPhone 7:ään – hakee nyt rahoitusta ennakkomyynnillä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Fuze-kuori tuo perinteisen kuulokeliitännän iPhone 7:ään.


  iPhone 7:ään tai iPhone 7 Plussaan niistä puuttuvan perinteisen kuulokeliitännän lisäävä lisäkuori hakee nyt rahoitusta ennakkomyynnillä Indiegogo-joukkorahoituspalvelussa.

  Fuze-kuori on varsin yksinkertainen: se sisältää Lightning-3,5 mm -adapterin osana kuorta sekä lisäksi lisäakun, iPhone 7:lle 2 400 milliampeerituntia ja iPhone 7 Plussan 3 600 milliampeerituntia. Ulkoisesti kuoresta löytyvät Lightning-liitäntä sekä 3,5 millimetrin perinteinen kuulokeliitäntä.

  Kuori itsessään on valmistettu TPU- ja ABS-muoveista. Lisäpaksuutta se tuo 5 millimetriä ja painoa 28 grammaa.

  Tarjolle kuori on tulossa viitenä eri värivaihtoehtona.

  [​IMG]
  Fuzen värivaihtoehdot.


  Vielä tällä hetkellä Fuze-kuoren tilaus onnistuu edullisimmillaan 49 dollarin eli reilun 43 euron hinnalla, jolla se on tarjolla 250 ensimmäiselle halukkaalle. Tämän jälkeen hinta nousee 59 dollariin seuraavalle 400:lle ja lopulta normaaliin 69 dollariin hintaan. Suomeen tilatessa kannattaa huomioida hinnan päälle voivan tulla arvonlisävero- ja tullimaksuja.

  Projekti hakee vähintään 60 000 dollaria seuraavan kuukauden aikana, joskin käytössä on Indiegogon joustava projektimalli, eli projekti ei palvelussa kaadu tavoitteen täyttymättä jäämiseen.

  Toimitusaikataulu on kunnianhimoinen. Indiegogo-tilaajille Fuze-kuoret on tarkoitus saada toimitukseen jo 13. joulukuuta mennessä niin, että ne saapuvat perille jouluksi. Lokakuun aikana on tarkoitus tehdä vielä tuotekehitystä ja viimeinen malli valmiista tuotteesta sekä testata se. Tuotannon olisi tarkoitus alkaa jo marraskuun alusta.

  [​IMG]
  Prototyyppi Fuze-kuoresta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju