Mobiili.fi Tämä lisäakku kulkee kätevästi mukana housuissasi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Ion Belt


  Älypuhelinten kovat virtatarpeet ovat johtaneet useissa tapauksissa heikkoihin akkukestoihin, mikä taas on edelleen ajanut monet käyttäjät kantamaan mukanaan erillisiä lisäakkupakkauksia. Sopivasti valitulla akkupakkauksella voi ladata puhelimen tai muun mobiililaitteen jopa useita kertoja. Samalla lisäakun kuljettasesta voi kuitenkin olla vaivaa. Tilannetta helpottamaan saapuu Ion Belt.

  [​IMG]Ion Belt on hyvin perinteisen näköinen vyö, johon on kuitenkin piilotettu akku. Vyön päästä löytyy USB-liitäntä, jonka kautta puhelimensa voi ladata. Liitäntä sijoittuu taskun ylle niin, että puhelimen lataamisen pitäisi onnistua suoraan taskusta.

  Itse vyö taas ladataan erillisen USB-liittimen kautta, joka on piilotettu vyön solkeen. Akun koko on 3000 milliampeerituntia, eli laitteesta riippuen virtaa riittää noin yhteen täyteen lataukseen. Jäljellä olevan varauksen voi tarkistaa vyön LED-ilmaisimista. Lisäksi Ion Beltin luvataan olevan kestävä, käsin viimeistellystä nahasta valmistettu ja turvallinen.

  Ion Belt on parhaillaan ennakkotilattavissa Kickstarterissa. Vyön saa tällä hetkellä hintaan 89 dollaria. Lopulliseksi myyntihinnaksi lupaillaan noin 130 dollaria. Toimitukset alkavat kesäkuussa 2016.

  [​IMG]
  Ion Belt

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju