Tämä Apple Watch -ranneke kertoo alkoholin määrän veressä

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
19629-20406-skyn-l.jpg


BACtrack on esitellyt Skyn-nimisen laitteen, joka mittaa käyttäjänsä veren alkoholimäärän ranteesta. Skyn voi toimia niin itsenäisenä rannelaitteena kuin Apple Watchin rannekkeenakin. Hintaa laitteella on noin sata dollaria, kun sen myynti alkaa kuluvan vuoden toisella tai kolmannella neljänneksellä.

Skyn seuraa BACtrackin mukaan käyttäjänsä veren alkoholimäärää ”passiivisesti, tarkasti ja lähes reaaliajassa”. Laite voi antaa käyttäjälle käsityksen siitä, miten veren alkoholimäärä nousee annoksia nauttiessa, miten hänen elimistönsä polttaa alkoholia ja milloin hän on jälleen selvänä. Laite voi myös ilmoittaa, kun esimerkiksi suurin liikenteessä sallittu promillemäärä ylittyy.

19629-20407-skyn2-l.jpg


BACtrackin mukaan Skyn tarjoaa myös uusia tutkimus- ja hoitomahdollisuuksia, uskoen automatisoidun järjestelmän olevan luotettavampi kuin alkoholin käyttäjän omaan raportointiin ja puhalluskokeisiin perustuvat järjestelmät.

Tiedossa ei ole, tukeeko Skyn Applen HealthKit-rajapintaa. Skyn-laitteesta kertoneen AppleInsiderin mukaan ainakin yhtiön aiempi iPhone-yhdistetty puhallustesteri kuitenkin sisälsi HealthKit-integraation.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom