Mobiili.fi Tämä älypuhelin on myös sähkötupakka – uusi hittituote?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2092
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Jupiter yhdistää sähkösavukkeen ja puhelimen


  Älypuhelinmarkkinoilla ei olla viime aikoina nähty suuria poikkeamia yleisistä virtauksista. Laitteista löytyy toki tehoeroja, erilaisia kameroita ja pieniä lisäominaisuuksia, mutta pääasiassa älypuhelimet on veistetty samasta puusta. Vaporcaden Jupiter-puhelin on ulkoisesti tutun näköinen, mutta sisällä piilee odottamaton yllätys: Jupiter yhdistää puhelimen ja sähkötupakan. Onko tässä markkinoiden seuraava hittituote?

  [​IMG]”Olemme tehneet väsymättä työtä yhdistääksemme tekstiviestit, puhelut ja sähkötupakoinnin yhteen innovatiiviseen teknologiaratkaisuun”, Vaporcade kertoo verkkosivullaan. Jupiter-puhelimen avulla pitäisi siis onnistua sekä puhelimilta odotetut toimet että höyryjen hengittely sähkötupakan tyyliin.

  Vaporcaden puhelintuotteen takana vaikuttaa seisovan Herbert A. Gilbert, joka patentoi ensimmäisen sähkötupakan kaltaisen tuotteen vuonna 1965. Sähkösavukkeiden ystäville tuotteen uskottavuuden pitäisi siis olla kunnossa.

  Yksityiskohtia Jupiterin toiminnasta ei kuitenkaan vielä ole. Kuvissa on nähtävissä jonkinlainen lisäpala, joka liittää suukappaleen puhelimen päätyyn, mutta hengittelyn ja laitteen varsinainen yhteistoimintatapa ei käy selväksi. Samoin teknisiä tietoja ei paljasteta.

  Päivitys klo 16.36: Vaporcaden Instagram-tiliä tutkimalla käy ilmi, että Jupiter on Android 4.4 KitKatilla ja erityisellä sähkötupakointisovelluksella varustettu puhelin. Hengittelyn mahdollistaa erikseen myytävä lisäosa, joka yhdistyy puhelimeen.

  Jupiterin hinnaksi kerrotaan 499 dollaria ja toimituksien luvataan alkavan varhaistilaajille vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi Instagramista löytyy video, jossa todistellaan sähkösavukepuhelimen olemassaoloa ja toimivuutta nopealla demonstraatiolla.


  Because The Verge asked, why yes, the Jupiter is real. #vape #vapelife #vaping #phone

  A video posted by Vaporcade™ (@vaporcade) on Nov 5, 2015 at 5:22pm PST

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju