Mobiili.fi Tämä älykello on eleettömän tyylikäs – ja paristo kestää 6 kuukautta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Misfit Phase -älykello.


  Aktiivisuusseurantalaitteistaan tunnettu, Fossil-kellovalmistajan ostama Misfit on nyt julkistanut Misfit Phase -älykellon – varsin perinteisen, tyylikkään rannekellon näköisen valmistajan itsensä hybridiälykelloksi kutsuman laitteen.

  Phase-kello sisältää aktiivisuusseurannan (askeleet, matka, kalorit), unen seurannan, värinähälytykset puheluista ja tekstiviesteistä, hälytyksistä ja kustomoiduista sovellushälytyksistä sekä älypainikkeen jolla voi muun muassa ohjata musiikin toistoa, laukaista puhelimen kameran sekä ohjata älykkäitä kotilaitteita. Misfit Phasen kellonaika synkronoituu automaattisesti oikein puhelimesta talvi- ja kesäajan tai aikavyökykkeiden välillä siirryttäessä.

  [​IMG]
  Misfit Phasen älynäppäin voi tehdä monenlaista älypuhelimessa yhdessä Misfit-sovelluksen kanssa.


  Päivän aktiivisuustavoitteen Phasesta voi tarkistaa haluttaessa, jolloin kellon viisarit osoittavat sen prosentteina. Kellotaulusta löytyy myös pyöreä pieni väripiste, joka kertoo lisätietoa eri toiminnoista. Sen voi esimerkiksi valita kertomaan eri värein eri soittajista.

  [​IMG]
  Aktiviteettitavoitteen edistymisestä kerrotaan hetkellisesti kellon viisareilla.


  Ruostumatonta terästä ja alumiinia oleva kello on vedenkestävyydeltään 5 ATM eli kestää upotuksen 50 metrin syvyyteen.

  Misfit Phase -kellossa ei ole ladattavaa akkua, vaan 6 kuukauden välein vaihdettava CR2430-tyypin paristo. Kello on siis varsin vähävirtainen. Rannekkeet ovat kooltaan 20 millimetriä ja vaihdettavissa.

  Misfitin omassa kaupassa uuden Phase-kellon hinta on 168,55 euroa. Ennakkotilaukset alkavat vasta 7. marraskuuta. Nyt sivuilla voi ilmoittaa ennakkoon kiinnostuksensa.

  [​IMG]
  Misfit Phasen eri tyylivaihtoehtoja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju