Mobiili.fi Tältä näyttävät julkistamattoman OnePlus 3:n 16 megapikselin kameralla otetut kuvat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Metallikuorinen OnePlus 3 aiemmin vuotaneessa tuotekuvassa.


  Vielä julkistamattomalla OnePlus 3 -älypuhelimella otettuja kuvia on jo julkaistu verkossa. Asialla oli itse OnePlussan perustaja Pete Lau kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

  OnePlus 3:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan kesäkuun puolivälissä. OnePlus 3 tullaan esittelemään virtuaalitodellisuustilaisuudessa The Loopiksi kutsutussa virtuaaliympäristössä, ja ensimmäisten kahden tunnin ajan laite on tilattavissa The Loopista.

  Puhelimesta on julkaistu jo teaser-ennakkovideo.

  Nyt julkaistuihin kamerakuviin esille on päässyt värikästä naposteltavaa. Lisäksi verkkoon on jaettu jo myös etukameralla otettu selfie-kuva. Kuvat löytyvät alta.

  OnePlus 3:n optisella kuvanvakautuksella varustetun takakameran tarkkuus on ennakkotietojen mukaan 16 megapikseliä, tarkemmin nyt on paljastunut kuvien kooksi 4640×3480 pikseliä. Etukamerassa megapikseleitä on kahdeksan.

  OnePlus 3:lta odotetaan varsin vakuuttavia ominaisuuksia. Huhulistoilta löytyvät muun muassa 5,5-tuumainen näyttö Full HD -tarkkuudella, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri ja aiemmin puuttunut, kaivattu NFC-tuki. Tallennusmuistia olisi 64 gigatavua ja RAM-muistia peräti kuusi gigatavua.

  OnePlus 3:n myynti lähtee ilahduttavasti käyntiin ilman aiempaa asioita vaikeuttanutta kutsujärjestelmää. Elisa toi hiljattain aiemmat OnePlus-puhelimet myyntiin Suomessa, ja todennäköisesti myös tulevaa uutuutta voidaan odottaa aikanaan myös Elisan valikoimiin.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju