Mobiili.fi Tältä näyttää todellisuutta laajentava Pokémon-puhelinpeli

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  AR- eli lisätyn todellisuuden peliprojekteistaan tunnettu Niantic Labs kehittää parhaillaan uudenlaista Pokémon-peliä mobiililaitteille. Nyt yhtiö on jakanut ensimmäisiä ruutukuvia tulevasta pelistä.

  Pokémon GO on mobiilipeli, jossa pelaajat pääsevät keräilemään ja kouluttamaan supersuosittuja taskuhirviöitä. Sarjaa kantaneista käsikonsolipeleistä poiketen pelimaailma on kuitenkin tällä kertaa sidottu oikeaan maailmaan. Pelaajien tehtävänä on siis kulkea oikeasti ympäriinsä päästäkseen pelissä tärkeisiin sijainteihin.

  Niantic Labsin mukaan tietyntyyppiset Pokémonit ilmaantuvat vain tietyille alueille. Esimerkiksi vesiolentoja joutuu hakemaan oikeiden vesistöjen lähistöltä. Samoin pelimaailman muut sijainnit on sidottu erilaisiin tosimaailman paikkoihin, kuten museoihin ja nähtävyyksiin.

  Luonnollisesti Pokémonien väliset taistelut ovat tärkeä osa peliä. Pelaajat eri puolilla maailmaa voivat liittyä yhteen kolmesta tiimistä ja taistella kartan hallinnasta muiden Pokémon-kouluttajien kanssa.

  Pokémon GO pääsee pian kenttätestaukseen Japanissa. Projekti on kuitenkin vielä aktiivisessa kehitysvaiheessa eikä pelin julkaisuajankohdasta ole toistaiseksi tietoa.

  [​IMG]
  Pokémon GO

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju