Mobiili.fi Tältä näyttää Samsung Galaxy Note7 ilman edge-näyttöä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Yleinen konsensus tuntuu olevan, että parin viikon kuluttua esiteltävä Samsung Galaxy Note7 tulee tarjolle vain reunoiltaan kaarevan edge-näytön kanssa. Tuore kuvavuoto Kiinasta kuitenkin osoittaa, että suoralla näytöllä varustettua Note7:ää on jossain vaiheessa ainakin prototyyppinä testattu.

  [​IMG]

  Muun muassa TechTastic-sivuston julkaisemissa kuvissa esiintyy Galaxy Note7, jonka sekä etu- että takapaneeli ovat käytännössä suorat. Kuitenkin useiden vuotojen perusteella Note7:n tuotantomallissa etupaneeli ja näyttö ovat reunoiltaan kaarevat. Viime kevään Galaxy S7 -malleista taas edge-versio käytti kaareutuvaa etupaneelia ja suoraa takaosaa, kun perusversiossa etupaneeli oli suora ja takaosa reunoiltaan kaareva.

  [​IMG]

  Samsung esittelee Galaxy Note7:n 2. elokuuta. Laitteen huhuttuja teknisiä ominaisuuksia ovat muun muassa Snapdragon 820 -sarjan tai Exynos 8890 -sarjan suoritin, neljä tai kuuden gigatavun RAM-muisti, muistikorttipaikka, viiden ja 12 megapikselin kamerat sekä iirisskanneri. Lisäksi laitteen odotetaan olevan vedeltä ja pölyltä suojattu IP68-luokituksen mukaisesti. Käyttöjärjestelmänä on näillä näkymin Android 6.0 Marshmallow, sillä uudemman Android 7.0 Nougatin virallista versiota ei ole vielä julkaistu.

  [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju