Mobiili.fi Tältä näyttää Pokémon GOssa nyt testattava uusi läheiset Pokémonit esittävä toiminto

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2150
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Läheiset Pokémonit näkyvät nyt Sightings-osiossa.


  Pokémon GO on saanut juuri päivityksen uuteen versioon sekä Android- että Apple-laitteissa, kuten jo aiemmin toisessa artikkelissamme kerroimme.

  Yhtenä päivityksen myötä uutena asiana pelin kehittäjä Niantic testaa pelissä uutta Pokémonien läheisyydestä kertovaa toimintoa pienellä osalla käyttäjistä.

  Alun perin Pokémon GO viestitti tassunjälkien määrällä Pokémonien läheisyydestä, mutta rikkinäinen toiminto poistettiin kokonaan ja tassunjäljet katosivat jäljettömiin jokin aika sitten. Nyt uudessa päivityksessä aiempi perusnäkymä läheisistä Pokémoneista, joka edelleen näkyy kaikille pelaajille, on Sightings-otsikon alla. Siinä Pokémonit on listattu yleisesti ja taustalla voi olla esimerkiksi ruohoa tai mahdollisesti muu elementti.

  Mielenkiintoisempi on kuitenkin osalle käyttäjistä näkyvä uusi Nearby-osio, josta on jo kertonut TechCrunch. Siinä Pokémonit on listattu Pokéstopien kera. Lisäksi kartalla Pokéstopit ovat saaneet ympärilleen suuremman renkaan ja Nearbyn esittämien Pokémonien pitäisikin löytyä esitetyn Pokéstopin läheisyydestä. Kun Pokémonia painaa Nearby-osiosta, siirtyy ja lähentyy karttakuva osoittamaan kohti oikeaa Pokéstopia alta löytyvän videon esittämällä tavalla.

  [​IMG]
  Uusi Nearby-osio Pokémon GOssa.


  Kuten mainittua, kyseessä on toistaiseksi vasta kokeilu, jonka lopputuloksesta ei ole vielä tietoa. Toistaiseksi uusi Nearby-näkymä näkyy rajatulle joukolle käyttäjiä, eikä esimerkiksi välttämättä kenellekään Suomessa. Ominaisuuden tulevaisuudesta ei ole vielä varmuutta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju