Mobiili.fi Tältä Microsoftin hylkäämä pikkutabletti näytti – kuin suurennettu Lumia-puhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoftin ja Nokian kehittämä Mercury -tabletti, joka kuitenkin peruttiin


  Microsoftilta huhuttiin pienempää Surface-tablettia ja hiljattain sen olemassaolo paljastui. Se kuitenkin hylättiin viime hetkillä eikä se koskaan tullut myyntiin. Nyt tuttu vuotaja Evan Blass eli @evleaks on julkaissut Twitter-tilillään kuvan Microsoftin ja Nokian Mercury -tabletista, joka ei koskaan saapunut markkinoille.

  @evleaks ei tiedä, tai ei ainakaan paljastanut, hylätyn tabletin teknisiä tietoja. Ulkoisesti Mercury -tabletti näyttää suurennetulta Lumia-älypuhelimelta. Vuotokuvan laitteen väri on syaani ja sen materiaali näyttäisi olevan tuttuun tyyliin polykarbonaattia.

  Mercuryn oikealla puolella sijaitsee fyysiset näppäimet. Äänenvoimakkuuden säätö- ja lukitusnäppäinten lisäksi reunalla on neljäs näppäin, jonka toiminnoista ei ole tietoa. Laiteen takapuolella on kamera, jonka linssi on yllättävän suuri. Tabletin näytön koko lienee noin 7-8 tuumaa.

  Microsoft Mercury olisi luonnollisesti toiminut yhtiön omalla Windows-käyttöjärjestelmällä. Siitä ei ole kuitenkaan varmuutta, millaisella Windows-käyttöjärjestelmällä. Olisiko se toiminut täysverisellä tietokonekäyttöjärjestelmällä vai puhelinkäyttöjärjestelmällä?

  Mitä mieltä lukijamme ovat? Olisiko tällainen tabletti kiinnostanut markkinoilla?


  From the Lumia graveyard: Microsoft/Nokia Mercury. pic.twitter.com/FB24IfKcCz

  — Evan Blass (@evleaks) November 30, 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju