Mobiili.fi Tällaista jälkeä uuden OnePlus X:n kamera tuottaa parhaimmillaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus X


  OnePlus esitteli tänään uuden, edullisen OnePlus X -älypuhelimen. 269 euroa maksava viisituumainen älypuhelin saapuu myyntiin marraskuussa tuttuun tyyliin kutsujärjestelmän kautta. OnePlus julkaisi verkkosivuillaan OnePlus X:llä otettuja esimerkkikuvia. X:n 13 megapikselin kamera tuottaa varsin komeaa jälkeä, mutta kameran todellinen suorituskyky nähdään vasta testien ja arvostelujen saapuessa.

  Uutuudessa on viiden tuuman Full HD -kosketusnäyttö, Qualcommin suhteellisen vanha Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia ja 2 525 milliampeeritunnin akku.

  Puhelimen takapuolella sijaitsee 13 megapikselin kamera, joka kykenee Full HD -videokuvaukseen – ei kuitenkaan 4K -videokuvaukseen. Oletuskamerasovelluksessa on myös hidastusvideotila ja timelapse -tila, joten hieman erilaisia videoita voi kuvailla vakiosovelluksellakin. Kameran f-aukko on f/2.2.

  Alla OnePlussan julkaisemia esimerkkikuvia. Täyden tarkkuuden kuvia OnePlus ei ole vielä julkaissut, vaan kyseiset kuvat ovat suoraan yhtiön verkkosivuilta. Sen vuoksi niiden tarkkuus on suhteellisen alhainen.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju