Mobiili.fi Tällaisia ovat Samsungin lisävarusteet Galaxy Note7:lle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  Samsung on sikäli esimerkillinen älypuhelinvalmistaja, että se tarjoaa huippupuhelimilleen myös varsin kattavan valikoiman lisävarusteita. Tässä katsaus muutamiin uuden Galaxy Note7:n lisävarusteisiin.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Lompakkokoteloissa on mukavasti valinnanvaraa. Tarjolla on LED View Cover, Clear View Cover ja S View Cover. Näistä ensin mainittu piilottaa näytön tehokkaimmin, mutta voi silti kertoa kellonajan ja yksinkertaisia ilmoituksia etukannen läpi. Keskimmäisessä taas etukansi on läpikuultava ja tarjoaa paremman näkymän näytön tarjoamaan informaatioon. Kolmas eli S View tarjoaa pienen kurkistusikkunan näytölle ja puhelin osaa sovittaa näytön sisällön ikkunaan sopivaksi. Näyttöä voi myös käyttää kurkistusikkunan kautta.

  [​IMG]

  S View Standing Cover on S View Coverista pidemmälle viety versio, jonka avulla puhelimen voi asettaa pöydälle hyvään katseluasentoon.

  [​IMG]

  Lens Cover on kuvaamisen ystäville tarkoitettu suojakotelo, joka auttaa ottamaan kaiken irti Note7:n 12 megapikselin Dual Pixel -kamerasta. Sen avulla voi nopeasti sovittaa kameralle lisälinssejä, jotka tuovat uutta kulmaa kuviin.

  [​IMG]

  Jos puhelimella tulee kirjoitettua paljon, saattaa fyysinen näppimistö olla hyvin tervetullut ominaisuus. Tähän auttaa puhelimen alaosaan kiinnitettävä Keyboard Cover, joka tuo puhelimelle fyysisen QWERTY-näppäimistön ja BlackBerryä tai vaikkapa vanhoja Nokian E-sarjalaisia muistuttavan ulkonäön.

  [​IMG]

  Moni sivustomme lukija tuntuu kommenttien perusteella olevan sitä mieltä, että valmistajien pitäisi lopettaa puhelimien höylääminen aina vain ohuemmiksi, ja sen sijaan sovittaa puhelimiin isompia akkuja. Heille sopiva varuste on Backpack, 3100 milliampeeritunnin lisäakun sisältävä suojakotelo, joka lähes tuplaa Note7:n akkukapasiteetin. Akkukotelo on puhelimen tavoin vedenkestävä.

  [​IMG]

  Note7 on ensimmäinen USB-C -liitännällä varustettu Galaxy-puhelin, mutta jotta kodin vanhat micro-USB -johdot ja -laitteet eivät jäisi toimettomiksi, toimittaa Samsung puhelimen mukana pienen adapterin, jolla voi sovittaa vanhemman mallin urosliittimen uuden puhelimen naarasliittimeen.

  Edellä mainittujen lisäksi Note7:n lisävarusteisiin kuuluu myös muun muassa pikalatausta tukeva langaton latausalusta sekä tietysti uusi versio Gear VR -laseista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju