Mobiili.fi Tällainen on räppäri will.i.amin toinen yritys älykellomarkkinoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  will.i.am ja hänen lanseeraama Dial-älykello.


  Räppäri will.i.amilla tuntuu olevan kova hinku älykellojen markkinoille – ainakin päätellen siitä, että hän on lanseerannut jo toisen älykellonsa.

  Viime vuonna nähty ensimmäinen Puls-älykello ei lopulta arvioiden mukaan noussut menestykseksi ja arvosteluissa se teilattiin lähes kelvottomaksi.

  will.i.amin uusi Dial-äkylello on toistaiseksi tarjolla vasta Isossa-Britanniassa, eikä kellon markkina-alue välttämättä laajene kovinkaan vikkelästi. Syynä on Dialin myyntimalli: sitä myydään operaattorisopimuksen kanssa – Dialissa on SIM-korttipaikka ja sen mukana seuraa 3-operaattorin lliittymä.

  Mobiiliverkkojen tuen myötä tämä älykello ei tarvitse toimiakseen tuekseen älypuhelinta.

  Uudessa älykellossa on jälleen myös AneedA-nimeä kantava ääniohjauksella toimiva Applen Sirin tai Microsoftin Cortanan kaltainen avustaja, joka nähtiin jo aiemmassa Pulsissa.

  Lisäksi joukosta Dial-kello yrittää erottua lisämaksuttomalla musiikin suoratoistopalvelulla. 7digitalin tarjoamassa palvelussa luvataan olevan 20 miljoonaa biisiä, joita voi kellon kautta kuunnella ilman mainoksia tai lisämaksuja. Palvelu on leivottu sisään kellon hintaan, joka yhdessä operaattorin liittymän kanssa 22 tai 25 puntaa kuukaudessa, rippuen maksaako ennakkoon 19 tai 49 dollarin kertamaksun.

  Nähtäväksi jää, saavuttaako will.i.amin toinen yritys älykelloissa ensimmäistä suuremman suosion. Näiden ennakkotietojen perusteella kovin korkeita odotuksia menestykselle on vaikea asettaa.

  [​IMG]
  Toinen värivaihtoehto Dial-älykellosta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju