Mobiili.fi Tällainen on Honor 6X – Honor 5X:n seuraajassakin kaksoiskamera

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Honor 6X TENAAn kuvissa.


  Huaweilta on jälleen luvassa uusi Honor-älypuhelin – tällä kertaa edullisempaan hintaluokkaan. Uusi Honor 6X on bongattu kuvista Kiinan televiranomaisen TENAAn hyväksynnän yhteydessä, kertoo PhoneRadar.

  Myös Honor 6X:ssä on takana kaksoiskamera, kuten uudessa myös täällä jo juuri myyntiin tullessa Honor 8:ssa.

  Honor 6X:n tekniset ominaisuudet eivät ole vielä paljastuneet, joten ne jäävät toistaiseksi pitkälti arvailujen varaan. Näin ollen esimerkiksi kaksoiskameran toteutuksesta ei tiedetä mitään tarkempaa. Aiemmin sekä Huawei P9:ssä että Honor 8:ssa on ollut teknisesti samanlainen ratkaisu, jossa 12 megapikselin kameroista toinen on ollut normaali värikamera ja toinen mustavalkokamera. Edullisemmassa Honor 6X:ssä voidaan nähdä tavalla tai toisella vaatimattomampi ratkaisu.

  Honor 6X:n edeltäjässä Honor 5X:ssä on 5,5 tuumainen näyttö 1920×1080 pikselillä, Qualcomm Snapdragon 616, 2 gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja viiden megapikselin etukamera. Honor 6X:ssä voisi olettaa ainakin säilyttävän tämän tason ja mahdollisesti parantavan. Esimerkiksi järjestelmäpiiri voisi vaihtua Snapragon 625:een, jos Huawei vielä jatkaa Qualcommin piirien käyttöä Honor 6X:ssäkin.

  Honor 5X:n tavoin Honor 6X:n rakenne on säilymässä metallisena.

  Kuvat kertovat lisäksi Honor 6X:stä yhä löytyvän takaa sormenjälkitunnistimen. Lisäksi varmistettuja tietoja ovat jo kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 4G LTE -verkkoyhteyksien tuki, mutta näistä kumpaakaan ei voi pitää suurena yllätyksenä. Honor 6X:stä tulee lisäksi löytymään suoraan Androidin Marshmallow-versio.

  Kaikki uutuus-Honorit eivät saavu myyntiin Suomessa tai edes Euroopassa, joten myös Honor 6X:n myyntiintulo täällä on vielä toistaiseksi arvoitus. Edeltävän Honor 5X:n myynnissä olo tosin puhuisi myös seuraajan tänne saapumisen puolesta. Lisäksi jo aiempi Honor 4X:kin oli täällä myynnissä.

  Viimeaikaisia julkistettuja Honoreita, joita ei ole julkistettu Eurooppaan tai Suomeen, ovat Honor 8:aa suurikokoisemmat Honor V8 sekä Honor Note 8.

  Honor 5X:n hinta Suomessa oli alle 300 euroa, mikä antaa karkeaa osviittaa Honor 6X:n mahdollisesta hinnasta sen täällä myyntiin tullessa.

  Mielenkiintoisena sivujuonteena jo marraskuussa 2014 esillä oli myös TENAAn hyväksymä, Kiinan markkinoille tarkoitettu ja kaksoiskameralla sekä vieläpä juuri 5,5 tuuman näytöllä varustettu Honor 6X -malli. Nyt kyse on kuitenkin eri puhelimesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju