Mobiili.fi Tällainen on Galaxy Note7:n palautukseen tarkoitettu tulenkestävä pakkaus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2094
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvakaappaus XDA Developersin videolta.


  Samsung Galaxy Note7:n tarina alkaa kääntyä loppua kohden, kun valmistaja ilmoitti lukuisten ongelmatapausten jälkeen lopettaneensa mallin valmistamisen. Monenlaisia tarinan sivujuonteita on varmasti kuitenkin vielä odotettavissa esimerkiksi oikeusjuttujen muodossa, ja onpa osa laitteen ostaneista niin jääräpäisen tyhmiä, etteivät valmistajan kehotuksista ja laitteen räjähdysriskistä huolimatta aio Noteaan palauttaa. Niille, jotka laitteen vapaaehtoisesti aikovat palauttaa, Samsung lähettää varsin tukevan pakkauksen lähetystä varten.

  XDA Developers sai Samsungilta Note7:n palautukseen tarkoitetun pakkauksen, jota se esittelee videolla. Kokonaisuuteen kuuluu monta kerrosta, joilla on tarkoitus varmistaa lähetyksen turvallisuus.

  Ensimmäiseksi puhelin sujautetaan muovipussiin, joka suojaa laitetta staattiselta sähköltä. Sen jälkeen pussiin suljettu puhelin pakataan yhteensä kolmeen pahvilaatikkoon, joista uloin on sisäpuolelta vuorattu kuumuutta kestävillä keraamisilla kuiduilla. Mukana toimitetaan myös käsineet, jotka suojaavat keraamisten kuitujen mahdollisesti aiheuttamalta ihoärsytykseltä.

  Uloimpaan pakettiin on myös painettu ohjetekstit, joissa kielletään paketin toimittaminen lentorahtina, eli palautukset on tarkoitus tehdä maakuljetuksina.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju