Tällä sovelluksella yhdistät puhelimet ja Bluetooth-kaiuttimet soittamaan yhtäaikaisesti...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216

AmpMe mahdollistaa eri laitteiden voimien yhdistämisen äänentoiston vahvistamiseksi.


AmpMe on mielenkiintoinen sovellus, joka mahdollistaa puhelinten ja niiden kanssa paritettujen Bluetooth-kaiutinten yhdistävän äänentoistonsa samanaikaiseksi. Näin esimerkiksi bileisiin saadaan paremman äänentoiston puutteessa aikaan puhelimista ja Bluetooth-kaiuttimista parempi äänentoisto usean eri laitteen yhteisvoimalla vain yhden sijasta.

Nyt merkittävänä päivityksenä AmpMe-sovellus on saanut tuen myös Spotifylle. Aiemmin tuettuja musiikkilähteitä ovat olleet SoundCloud, YouTube sekä laitteen oma musiikkikirjasto useimmissa laitteissa. Tuen mukaantulo Spotifylle laajentaa näin sovelluksen hyödyllisyyttä merkittävästi.

AmpMe-sovellus on saatavilla ilmaiseksi Androidille Google Playsta sekä Applen iOS:lle App Storesta. Näin se tukeekin laajaa laitekatrasta eikä myöskään Bluetooth-kaiuttimien merkillä ole väliä – käytännössä niitä tuetaan poikkeuksetta. AmpMe-sovelluksessa on myös mukana säädin, jolla äänentoiston ajoitusta voi säätää, jos joku laitteista toistaa ääntä muista edellä tai jäljessä.

AmpMe-sovellusta käytettäessä yksi laitteista toimii ”isäntänä”, joka ohjaa musiikin toistoa. Kaikissa yhdistettävissä laitteissa pitää olla asennettuna AmpMe-sovellus. Muut laitteet toistavat myös saman, mitä isäntälaitteesta on laitettu soimaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom