Mobiili.fi Tällä niksillä himmennät iPhonen näytön helposti ja nopeasti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen iPhoneista löytyy Käyttöapu-valikon kautta monenlaisia pieniä apuja esimerkiksi näkö- tai kuulovammaisille helpottamaan puhelimen käyttöä. Eräs niksi on kätevä kaikille käyttäjille. Valikon kautta voi nimittäin ottaa käyttöön nopean tavan himmentää puhelimen näyttö. Kikka on kätevä, jos puhelinta tulee käytettyä vaikkapa pimeässä makuuhuoneessa, ja toimii tehokkaammin ja nopeammin kuin ohjauskeskuksesta löytyvä kirkkauden liukusäädin.

  Niksin käyttöönotto tapahtuu Asetuksista. Valitse Yleiset – Käyttöapu – Zoomaus. Kun napsautat zoomin päälle, tulee näytölle zoomattu ikkuna, jonka alalaidassa näkyy pieni painike.

  [​IMG]

  Painikkeesta aukeaa uusi valikko, josta valitset aluksi Koko näytön zoomaus ja seuraavaksi vedät alaosan liukurin aivan vasempaan laitaan, jolloin zoomaus ei ole käytössä. Seuraavaksi paina Valitse suodatin ja sen jälkeen Heikko valo. Tällöin zoomaus ei siis suurenna mitään, vaan himmentää näytön.

  [​IMG]

  Tämän jälkeen palaa asetusten Käyttöapu-valikkoon ja sen alalaidasta valitse Käyttöapu-oikotie. Valitse sieltä Zoomaa ja poistu kotinäkymään. Valmis!

  Näin voit kotinäppäimen kolmoispainalluksella himmentää näytön nopeasti. Himmennetty näyttö palaa ennalleen jälleen kolmoispainalluksella. Tällä kikalla näytön saa himmeämmäksi kuin ohjauskeskuksesta löytyvällä näytön kirkkauden liukusäätimellä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju