Tällä mobiilipelillä saa kaverit (tai itsensä) nopeasti ärsyyntymään – ohjaa kanaa huutamalla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
chicken-scream-header.jpg


Chicken Scream on hyvin yksinkertainen päättymätön tasoloikkapeli, jossa ohjataan kanaa yli kuilujen ja esteiden sekä kerätään kolikoita. Pelin ulkoasu on hyvin retroa ja yksinkertaista, eikä pelissä sen suurempia erikoisuuksia ole. Paitsi tietysti ohjaustapa. Kana ei nimittäin kävele automaattisesti eikä hyppääminen tapahdu näyttöä näpäyttämällä, vaan kana tottelee ääntä.

Chicken-scream-how-to-play.jpg
Kana Chicken Screamissä lähtee kävelemään, kun puhelimelle laulaa tai puhuu rauhallisesti, ja hyppyyn vaaditaan kova ääni, esimerkiksi nopea huudahdus. Jos tuntuu, ettet saa muilta ihmisiltä tarpeeksi huomiota, pelaa hetki Chicken Screamiä. Suosiota emme voi taata, mutta huomiota saat varmasti, kun höpöttelet ja karjahtelet puhelimellesi.

Chicken Scream on maksuton (koska kuka tällaisesta oikeasti maksaisi?) ja saatavilla sekä Androidille että iOS:lle. Idea on tietysti hassu, joskin hauskuus vanhenee tässä tapauksessa hyvin nopeasti. Tätä nykyä hyvin suosittuihin pelivideoihin Chicken Scream tietysti sopii kuin otsatukka sialle, eli ei muuta kuin tallennus rullaamaan ja kana liikkeelle.

Peli löytyy Google Playstä ja App Storesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom