Mobiili.fi Tällä laitteella voi lähettää tuoksutervehdyksiä puhelimen kanssa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Cyrano-tuoksukaiutinta ohjataan oNotes-sovelluksella.


  Cyrano on pienikokoinen, kämmenelle mahtuva sylinterin muotoinen laite, joka päästää sisältään ulos valittuja tuoksuja – sitä voikin kutsua myös digitaaliseksi tuoksukaiuttimeksi. Erikoisemman Cyranosta tekee sen ohjaus älypuhelimella – ja mahdollisuus myös lähettää tuoksuviestejä.

  Cyrano yhdistyy oNotes-sovellukseen, jonka kautta voi kaverilleen lähettää tuoksuvan tervehdyksen – edellyttäen tietenkin, että kaverillakin on oma Cyranonsa ja oNotes-sovellus.

  oNotesin avulla tuoksujen oheen voi liittää myös musiikkia sekä tehdä soittolistoja, joiden mukaan Cyrano vapauttaa sarjassa erilaisia tuoksuja. Tarjolla on myös valmiita listoja eri tuoksuyhdistelmistä, jotka on suunniteltu esimerkiksi piristämään tai rauhoittamaan.

  Kuvat, videot ja äänet ovat muuttuneet jo laajasti digitaaliseen muotoon, mutta tuoksuja ja hajuja ei ole laajasti hyödynnetty vielä kokemusta laajentamaan. Yhä mielenkiintoisemmaksi Cyrano tai sen kaltainen laite voi nousta yhdistettynä virtuaalitodellisuuslaseihin – tuoksu kun on kuitenkin yksi aisteistamme, jonka avulla virtuaalitodellisuuden todellisuuden tuntu voidaan viedä korkeammalle tasolle.

  Tarjolla Cyranossa on jo useita erilaisia tuoksuja, kuten laventeli, vanilja, sitruuna, inkivääri, kuusi, piparminttu, kookos, aurinkorasva sekä erilaisia muita kukkia ja kasveja. Tuoksut tulevat kaseteissa, jotka asetetaan laitteen sisään.

  Aivan edullinen Cyrano ei ole – hintaa sillä on 149,95 dollaria sen omassa verkkokaupassa. Lisäpaketti tuoksuja maksaa 19,95 dollaria. Vielä toistaiseksi toimitukset tapahtuvat vasta Yhdysvaltoihin.

  [​IMG]
  Cyrano avattuna.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju