Tällä laitteella seuraat mitä sitten haluatkaan: maailman pienin globaalisti toimiva...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Pingin mitat ovat 34x34x12 millimetriä.


Joukkorahoituspalvelu Indiegogossa ennakkomyynnissä on nyt globaalin GPS-paikannuksen sekä mobiiliverkkoyhteyden lupaava pienikokoinen Ping-paikannin, jonka voi kiinnittää useisiin erilaisiin paikannettaviin liikkuviin asioihin, ihmisiin tai eläimiin. Pingissä on klipsi, jolla kiinnitys onnistuu.


Pingin voi kiinnittää useisiin eri seurattaviin kohteisiin.


Pienikokoinen Ping on vedenkestävä, siinä on ladattava akku ja yksi painike, jota kerran ilmoittamalla voi ilmoittaa sijaintinsa ja kahdesti painamalla ilmoittaa hädästä SOS-toiminnolla.

Pingin saa nyt ennakkotilattua Indiegogossa 99 dollarilla, minkä päälle tulevat toimituskulut. Useampia tilatessa kappalekohtainen hinta laskee alemmas. Jos paikantimen mobiiliverkkoyhteyttä haluaa käyttää Yhdysvaltojen, Kanadan ja Meksikon ulkopuolella, tulee lisäksi maksettavaksi 10 dollarin maksu yhteyden toiminnan laajentamisesta 157 maahan. Pingin hinta sisältää mobiiliverkkoyhteyden vuoden ajaksi, jonka jälkeen yhteydestä täytyy maksaa 36 dollaria vuosittain.

Ping-paikantimien toimitusten pitäisi alkaa heinäkuussa 2017.

Akunkestoksi Pingille luvataan kolme kuukautta. Monista muista vastaavista pienikokoisista paikantimista Pingin erottaa juuri tuki GPS-paikannukselle sekä GSM-mobiiliverkkoyhteydelle, joiden ansiosta sijaintia voidaan tiedustella maailmanlaajuisesti.


Pingin oma vertailu kilpailijoihin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom