MobiiliBlogi Tällä kikalla Android 7.0 Nougat heti Nexus 5X-, 6- ja 6P-puhelimiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  Eikö Nexus-puhelimesi tarjoa vielä päivitystä uuteen Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmään, jonka virallisen version Google julkaisi muutama päivä sitten? Ei hätää, sillä hyvin yksinkertaisella ”kikalla” saat uuden Android-version puhelimeesi heti. Tämä onnistuu liittymällä Androidin Beta-ohjelmaan, jonka kautta pääsee kokeilemaan tulevia versiota Googlen mobiilialustasta. Juuri nyt jaossa on lopullinen versio Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmästä, joten voit huoletta liittää puhelimesi mukaan beta-ohjelmaan, asentaa uuden Android-version ja poistua beta-ohjelmasta niin halutessasi.


  [​IMG]

  Nyt esiteltävä kikka toimii seuraavilla puhelimilla: Nexus 5X, Nexus 6 ja Nexus 6P. Siirry puhelimella tai tietokoneellasi osoitteeseen google.com/android/beta (lue sivun ohjeet, jos beta-ohjelma ei ole entuudestaan tuttu), kirjaudu sisään Google-tunnuksellasi, selaa alaspäin ja paina omistamasi puhelimen kohdalta ”Liitä laite ohjelmaan”. Tämän jälkeen navigoi puhelimella: Asetukset -> Tietoja puhelimesta -> Järjestelmäpäivitykset -> Tarkista päivitykset. Nyt puhelimesi pitäisi tarjoa sinulle Android 7.0 Nougat -päivitystä. Siitä vain päivitys latautumaan ja sen jälkeen asentumaan. Muista sen jälkeen poistua Android Beta -ohjelmasta, koska jos poistut siitä silloin, kun puhelimessa on testiversio Androidista puskee Google puhelimeen päivityksen, joka tyhjentää koko laitteen. Nyt kun puhelimessasi on kuitenkin virallinen versio Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmästä ei laitteesta häviä tietoja, vaikka Beta-ohjelma jätetään taakse.

  Android 7.0 Nougat sisältää uuden JIT-kääntäjän, joka noupeuttaa laitteen käynnistymistä sekä sovelluksien asentamista. Mukana on myös uusi Vulkan-rajapinta, joka on suunnattu erityisesti pelikehittäjille. Käyttäjälle suoraan näkyviä uudistuksia ovat muun muassa kehittyneempi ilmoituskeskus, jaetun ruudun moniajo, mahdollisuus säätää järjestelmän tekstin kokoa ja ilmettä laajemmin sekä Data Saver, joka vähentää puhelimen datan kulutusta ja on suunnattu niille, joilla ei ole rajatonta datapakettia.

  Google, Android Beta -ohjelma

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju