1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Tähtiä ja huumoria: tältä Angry Birds -elokuva näyttää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]Angry Birds -hahmoihin pohjautuva elokuva on ollut jo hyvän tovin työn alla. Ensi vuonna julkaistavan Angry Birds Movien tarjontaan on nyt saatu katsaus ensimmäisen trailerin myötä.

  Elokuvan keskiössä on peleistäkin tuttu punainen lintu nimeltään Red. Kumppaneikseen hän saa keltaisen ja vauhdikkaan Chuckin sekä tuttuun tapaan räjähtävän Bombin. Animaatio ottaa mukavasti vapauksia eivätkä linnut ole suoria kopiota peliversioistaan, vaikka tutuimmat piirteet ovat toki edelleen läsnä.

  Mukaan on saatu myös kiitettävä tähtikattaus. Pääkolmikkoa esittävät monista komedioista tutut Jason Sudeikis, Josh Gad ja Danny MacBride. Lisäksi mukana on esimerkiksi Game of Thronesin kautta todelliseen suosioon noussut Peter Dinklage. Angry Birds Movie lähtee teatterilevitykseen toukokuussa 2016.

  Eilen julkaistu traileri tuntuu jakavan yleisön kahtia. Yhdessä leirissä olevat kokevat Angry Birds Movien täysin tarpeettomana projektina. Toisaalta moni on yllättynyt positiivisesti animaation laadusta ja humoristisesta otteesta. Oman mielipiteesi voit muodostaa kurkkaamalla trailerin alta:

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju