Mobiili.fi Tähän tahtiin Galaxy-puhelimet saavat uusimmat Android-herkut

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Useat laitevalmistajat ovat jo jakaneet tietoja Android 6.0 Marshmallow’n saavista puhelimista. Tarkat aikatauluilmoitukset ovat toistaiseksi harvinaisempia, mutta Samsungin päivitysaikataulu näyttää nyt vuotaneen julkisuuteen.

  Times News väittää saaneensa käsiinsä Samsungin Marshmallow-päivitysaikataulun. Artikkelin lopusta löytyvän taulukon perusteella Marshmallow saapuisi vielä tämän vuoden puolella Galaxy Note 5:lle ja Galaxy S6 edge+:lle. Tammikuussa uusimman Androidin saisivat Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge, kun taas helmikuun jakolistasta löytyvät Galaxy Note 4 ja Galaxy Note Edge.

  Mainittujen lisäksi ”ensimmäiseen vaiheeseen” kuuluvat taulukon mukaan Galaxy S5 ja Galaxy Alpha, mutta näiden osalta aikataulu puuttuu edelleen.

  ”Toisessa vaiheessa” Samsungin kerrotaan tuovan Android 6.0 Marshmallow seuraaville puhelimille:

  • Galaxy A8
  • Galaxy A7
  • Galaxy A5
  • Galaxy A3
  • Galaxy E7
  • Galaxy E5

  Kyseisten puhelinten arvioitua päivitysaikaa ei kuitenkaan ole saatavilla. Mikäli materiaali pitää paikkansa, on mainittujen puhelinten jälkeen tulossa ainakin yksi lisävaihe, jonka laitesisältöä ei vuodossa ilmoiteta. Jälleen kyseessä on varmistamaton tieto, jonka paikkansapitävyydestä saadaan vihiä viimeistään joulukuussa. Pääosin päivitysjärjestys vaikuttaa kuitenkin uskottavalta.

  [​IMG]
  Samsung-puhelinten oletettu Marshmallow-päivitysaikataulu

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju