Mobiili.fi Täältä löydät luovimmat ja hulluimmat Android-sovellukset

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google on avannut uuden Android Experiments -sivuston. Verkkosivuilla nostetaan esiin sovelluksia, jotka luovat uutta ja venyttävät Android-käyttöjärjestelmän rajoja.

  Googlen mukaan Android luotiin avoimeksi ja joustavaksi alustaksi. Monet kehittäjät ovatkin ottaneet teknologian omakseen ja luoneet uudenlaisia tapoja käyttää puhelimia, tabletteja ja älykelloja. Android Experiments juhlistaa näitä massasta poikkeavia sovellutuksia.

  Sivustolla on esillä jo parikymmentä erilaista kokeilua. Mukana on pelejä, kellotauluja, erikoisia GPS-sovelluksia, todellisuutta muokkaavia kamerasovelluksia ja paljon muuta. Sovelluksista on yleensä tarjolla lyhyt esittelyvideo ja latauslinkki Google Play -kauppaan. Vierailijan ei siis tarvitse tyytyä katseluun, vaan esille nostettuja erikoisuuksia pääsee kokeilemaan itse.

  Lisäksi sovelluksien lähdekoodit ovat vapaasti saatavilla. Tarkoitus on, että muiden kokeilut inspiroivat lisää luovia Android-konsepteja. Kuka tahansa voi lähettää oman tuotoksensa sivustolle esiteltäväksi, eli sen tarjonnan pitäisi kasvaa tulevaisuudessa.

  Android Experiments -sivustolle pääset tästä linkistä. Lisäksi voit kurkata yleiskatsauksen tämän hetken tarjonnasta alle liitetyltä videolta. Aiemmin olemme raportoineet toisesta vastaavasta sivustosta, jolla nostetaan esiin erityisen hyvin suunniteltuja, kauniita ja sujuvia sovelluksia.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju