Syy miksi T720 sammahtelee kesken kaiken

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja malagant, 23/1/03.

 1. malagant

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Niin, ajattelin tehdä nyt uuden topicin aiheesta. Keksin tuossa äsken syyn siihen, että miksi Motorola T720 sammuu ja käynnistyy uudestaan aina välillä. Näin se tekee ainakin silloin jos läpän laittaa kiinni liian nopeasti. Ilmeisesti tärähdys vaikuttaa tähän asiaan niin, että puhelin buuttaa itsensä. Mielestäni tätä ei todellakaan saisi tapahtua ja takuukorjaukseen tuokin lähtee tuosta ajan mittaan. Koittakaapas kaikki T720 puhelimen omistajat läpsäyttää läppä kiinni ehkä hieman epätavallista nopeammin ja seuratkaa mitä tapahtuu. Kommenttia tänne sitten. Mielipiteitä siitä, että onko tuo ilmiselvä vika ja korjaako Motorola sen takuuseen.
   
 2. heino79

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/10/02
  Viestit:
  391
  Tykkäykset:
  0
  mulla se kyllä buuttaa ihan itestää mm wappia selatessa..


  p.s kantti ei kestä läpän kovaa läpsäytystä ;)
   
 3. Filvas

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/02
  Viestit:
  629
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Note 4
  Kerran on kaatunu, en muista missä mutta ei se wapia selatessa käyny. Eikä mitään vaikutusta vaikka läpän avaisi ja sulkisikin nopeesti... Sitähän voi testata ihan läimäyttämättäkin nostamalla kantta vain hieman ja sitten laskemalla heti perään. (Se pieni nappi nousee ylös ja sulkiessa laskee, siinä menu näppäimen ja oikean soft keyn keskeltä ylöspäin)
   
 4. jayjay

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/11/02
  Viestit:
  90
  Tykkäykset:
  0
  Juu, ei se minullakaan kaatuile. Mutta prkle, miksi päivämääräkin pitää muuttaa herätyskellossa, jos meinaa muuttaa kellonajan? Enhän minä herää joka aamu samaan aikaan ja jos haluaa muuttaa herätyksen kellonajan, niin se valittaa että herätyksen pitää olla tulevaisuudessa, jos ei samalla muuta päivämäärää. Eihän mikään herätyskello toimi niin!!

  -J
   
 5. malagant

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  73
  Tykkäykset:
  0
  Ei sitä noin voi testata, koska luulen, että vika ilmenee vain silloin kun läppä tärähtää tai jotain.
   
 6. blade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/02
  Viestit:
  2104
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Motorola Milestone
  Kokeilin tuota sun teoriaa...ei pidä paikkaansaAnnoin läpälle "kyytiä", mutta en saanut sammumaan!Eipä ole kylläkään kertaakaan sammunut itsestään tuo luuri!Eikä ole wappi käytössä kaatuillut.Ainoa mainitsemisen arvoinen juttu, mikä on tullut vastaan on se, että soittoääni on jäänyt soimaan pari kertaa, kun on selannut soittoääniä!!
  Epäilen pientä kontakti häiriötä.....pelkkä oma arvaus!
  Kyllä se takuuseen menee.

  Vähän ohi aiheen, mutta onko joku kuullut, että tähän voisi "nauhoittaa" omia soittoääniä???Isohai (ei tosiaan kannata uskoa kaikkea, mitä tuo lehti kirjoittaa!!!) lehti väitti tälläista ja oon lukenut jostain muualtakin, että näin olisi!!!
   
 7. AndK0

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  583
  Tykkäykset:
  0
  Ei minullakaan ole luuri tiltannut kertaakaan. Eikä tilttaile vaikka läpän paukauttais kuinka lujaa kiinni. Alussa minulla oli tuota soittoäänibugia aika paljon, mutta nyt sitä ei ole enään tullut pariin kuukauteen. Nyt minulla on vain ilmennyt sellainen bugi että luuri hälyttelee muistutuksista ihan väärään aikaan. Niin kuin tänään luuri rupesi kesken koulutunnin hälyttämään sellaista hälytystä, minkä oli ollut eilen illalla.. Mutta eipä tuostakaan pahemmin haittaa ole kun puhelin kuitenkin muistaa aina myös oikeaan aikaan hälyttää.
   
 8. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Mulla on pari kertaa. Ekalla kerralla mä ihmettelin että mitä piippiä hajosko tää? Onkos teillä muuten herätyskello oikkuillut?
   

Jaa tämä viestiketju