Mobiili.fi Syttyvät akut syynä? Samsungin kerrotaan harkitsevan Galaxy Note7:n takaisinkutsua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin uusi huippumalli Galaxy Note7 on joutumassa hyvin huonoon valoon. Maailmalla on raportoitu jo useammasta tapauksesta, jossa Note7 on leimahtanut latauksen aikana liekkeihin. Samsung ei myönnä eikä kiellä, että nämä tapaukset liittyisivät Note7:n ylimääräiseen laaduntarkkailuun tai heikkoon saatavuuteen, mutta yhtiö on tiettävästi keskeyttänyt Note7:n toimitukset kotimaassaan Koreassa voidakseen tehdä ylimääräisiä laatutestejä. Nyt yhtiön sanotaan harkitsevan jo toimitettujen laitteiden takaisinkutsua.

  Korea Heraldin mukaan pelkästään Koreassa on elokuun 19. päivän jälkeen toimitettu yli 400 000 Note7:ää. Lehden mukaan Samsung kaavaili ensin vaihdattavansa akut kaikkiin toimitettuihin laitteisiin, mutta nyt yhtiön kerrotaan kaavailevan takaisinkutsua, jolloin ostajille tarjottaisiin joko kauppasumman hyvitys tai uusi laite.

  Korea Heraldin mukaan Samsungin syyttävä sormi osoittaa akut toimittaneita alihankkijoita. Samsung SDI toimittaa akkukennot, mutta varsinaiset akkupaketit, eli kokonaiset akut, tulevat alihankkijoilta. Tuleen syttyneet akut ovat BGR-sivuston mukaan olleet peräisin korealaiselta ITM Semiconductor -yhtiöltä. Kiinaan myyntiin suuntaavien Note7-laitteiden akut ovat peräisin eri valmistajalta, ja Korea Heraldin mukaan Samsung aikookin aloittaa Note7:n myynnin Kiinassa suunnitellusti, eli syyskuun alusta alkaen.

  Suomen osalta Samsung on jo aiemmin ilmoittanut Note7:n toimitusten alkavan noin viikon myöhässä, eli 9. syyskuuta alkaen. Mitä tulee akkujen syttymisiin, Samsungin Suomen edustus totesi, että asiaa tutkitaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju